Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 9-1 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 9-1 (vids)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε την αδύναμη Γρανάδα με το εκπληκτικό 9-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», χάρη σε πέντε γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην... επανεμφάνιση του «BBC».

Πόσα πράγματα να γράψεις για ένα τέτοιο παιχνίδι και για ένα τέτοιο ξέσπασμα της Ρεάλ; Βρήκε μεν αδύναμο αντίπαλο, αυτός άντεξε για 20 λεπτά απειλώντας πρώτος μ' ένα καλό σουτ του Ιμπάνιεθ και το σόου για τον κόσμο που θέλησε να περάσει το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ξεκίνησε...

Αφού, λοιπόν, πρώτα ο Αρμπελόα έχασε μοναδική ευκαιρία να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, ο Μπέιλ στο 25' άνοιξε το σκορ περνώντας και τον αντίπαλο πορτιέρο για να φτάσει μέχρι την τελική γραμμή και να σκοράρει. Από το 30' μέχρι και το 38' ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε σ' ένα πολύ γρήγορο χατ-τρικ. Με δεξί σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0, ακολούθησε το δυνατό σουτ από «ριμπάουντ» κι έπειτα η πολύ δυνατή «εκτέλεση» λίγο έξω από την περιοχή.

Πριν κλέισει το ημίχρονο, η Γρανάδα που τελικά αποδείχθηκε... χαμένη από χέρι, είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι από μακρινό σουτ του Μπελαραμπί.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Καρίμ Μπενζεμά που είχε... ζηλέψει από τους Μπέιλ και Κριστιάνο ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ με πανέμορφο στοπάρισμα και δεξί σουτ στο 52', όμως ο Ουαλός και ο Πορτογάλος συνεργάστηκαν ξανά λίγα... δευτερόλεπτα αργότερα για το 6-0 από τον «CR7» που χτύπησε και στο δοκάρι στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Μπέιλ.

Οι «μερένχες», για τους οποίους επέστρεψε στη δράση έπειτα από δύο μήνες ο Χάμες Ροντρίγκεζ και αγωνίστηκε μια ώρα, βρήκαν κι άλλο γκολ από τον Μπενζεμά με σουτ που κόντραρε στο 56ο λεπτό.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνέχισε να ψάχνει ακόμα μεγαλύτερο σκορ, να χάνει ευκαιρίες δημιουργώντας ωραίες φάσεις, στο 83' ήρθε το αυτογκόλ του Μάινς από γύρισμα του Μόντριτς και στο 89' ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πέμπτο προσωπικό του γκολ με δυνατό πάτημα, άλμα και κεφαλιά στην κλειστή γωνία.

Ο Κασίγιας δεν έμεινε... άπραγος, αφού μάζεψε κι αυτός τη μπάλα από τα δίχτυα του από το αριστερό σουτ του Ιμπάνιεθ (74').

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Βαράν, Μόντριτς, Μπέιλ, Κρόος (57' Ιγιαραμέντι), Χάμες (61' Χεσέ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (61' Τσιτσαρίτο)

Γρανάδα: Όιερ, Μάινζ, Μπαμπίν (61' Μουρίγιο), Φουλκέρ, Ιτούρα, Φραν Ρίκο (57' Ισραφίλοφ), Χουάν Κάρλος, Ιμπάνιεθ, Καντέιας, Ελαραμπί, Ροτσίνα (53' Πίτι)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα