Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το «ντέρμπι»

Gazzetta team
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το «ντέρμπι»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (5/4) με τον Απόλλων 1926, εξέδωσε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα.

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διάθεση των 100 από τα συνολικά 300 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Απόλλων 1926, προέβησαν οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει πως απέκτησε 100 από τα 300 εισιτήρια που της έχουν διατεθεί συνολικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (5/4, στις 16:00) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τα 100 εισιτήρια που έχει ήδη στη διάθεση της η Π.Α.Ε. πωλούνται καθημερινά (και το Σάββατο), από τις δέκα το πρωί ως τις έξι το απόγευμα, από τα γραφεία του γηπέδου Δημήτρης Κοντικάκης (Διγενή Ακρίτα 4, Εύοσμος) στην τιμή των 10 ευρώ.

Οι φίλοι του Αγροτικού Αστέρα που σκοπεύουν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους την ημέρα του αγώνα από το γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, να γνωρίζουν ότι στη διάθεση τους είναι το εκδοτήριο που βρίσκεται επί της οδού Χηλής.

Όλοι οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του γηπέδου του Απόλλωνα Καλαμαριάς»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα