Προβληματισμός Παπαγεωργίου για τα ανοιχτά μέτωπα

Gazzetta team
Προβληματισμός Παπαγεωργίου για τα ανοιχτά μέτωπα

bet365

Για τις δύο εκκρεμείς υποθέσεις του Πανηλειακού προβληματίζεται ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Θανάσης Παπαγεωργίου.

Εν αναμονή της τοποθέτησης του Θανάση Παπαγεωργίου,βρίσκονται οι φίλοι του Πανηλειακού , προκειμένου αυτός να αναλάβει και επίσημα την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» περιμένει τις όποιες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση οικονομικού ελέγχου, αλλά και την καταγγελία στην Εισαγγελία του Πύργου.

Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο ζητήματα προέκυψαν από την απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Το μεν πρώτο έπειτα από καταγγελία που είχε καταθέσει στο Γραφείο Οικονομικών Επιθεωρητών Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα ο Φάνης Παπαδόπουλος, όπως και το δεύτερο με την διαφορά ότι η καταγγελία κατατέθηκε από τον Ερασιτέχνη και είχε να κάνει με την μη παραχώρηση παικτών της ομάδας Νέων σε άλλες ομάδες του νομού.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Παπαγεωργίου καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να επιλυθούν τα συγκεκριμένα ζητήματα, κάτι το οποίο είναι αδύνατο να συμβεί μέχρι την Τετάρτη (1/4) ημερομηνία κατά την οποία και θα γίνει η Γ.Σ., με τις όποιες εξελίξεις να παίρνουν μετάθεση για τις επόμενες ημέρες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα