Φωτόπουλος: «Μας κόστισε η κόπωση»

Gazzetta team
Φωτόπουλος: «Μας κόστισε η κόπωση»

bet365

Για την ισοπαλία της ομάδα του στο ντέρμπι με την Δόξα Μανολάδας μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος. Ρεπό την Κυριακή οι «πράσινοι».

Ικανοποιημένος από την εικόνα την οποία και έδειξε η ομάδα του στο εντός έδρας ηλειακό ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με την Δόξα Μανολάδας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο olympiasports.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας Ηλίας Φωτόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο olympiasports.gr:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ειδικά για την εικόνα τους και τη μαχητικότητά τους στο α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη ο αντίπαλος ήταν λογικό να ανέβει, καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, ενώ εμείς δείξαμε σημάδια κόπωσης, που θεωρώ ότι οφείλεται ουσιαστικά στην ελλιπή προετοιμασία μας λόγω της ξαφνικής αλλαγής της ημερομηνίας του αγώνα».

Μετά τα αποτελέσματα και της περασμένης αγωνιστικής η «Μπάρτσα»» βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία καθώς μπορεί μεν την επόμενη αγωνιστική να παίζει στην έδρα της με τον Αιολικό, ωστόσο έχει σίγουρους τους έξι βαθμούς από τους αγώνες με Κύμη και Μανδραϊκό καθώς αμφότεροι έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι τους συλλόγου της Ηλείας ο οποίος την προσεχή Κυριακή θα εκτίσει το ρεπό του, δεν εφησυχάζουν καθώς μέχρι να έρθει η στιγμή που θα βάλουν στο σακούλι τους αυτούς τους έξι βαθμούς, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν Αιολικό και Παναρκαδικό εντός, αλλά και το Λουτράκι εκτός παιχνίδια από τα οποία θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στόχος βέβαια για τον ΠΑΟΒ αν μη τι άλλο είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους προκειμένου να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες σχετικά με την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα