Προτάθηκε ο Μιτρέα, δύσκολα θα απασχολήσει!

Προτάθηκε ο Μιτρέα, δύσκολα θα απασχολήσει!

Νίκος Αθανασίου
Προτάθηκε ο Μιτρέα, δύσκολα θα απασχολήσει!

bet365

Ρουμάνος δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω twitter το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον στόπερ της Βιτορούλ, Μπογκντάν Μιτρέα. Προτάθηκε ο παίκτης αλλά δεν αρέσει στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε πολλά μέτωπα ενόψει καλοκαιριού. Ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και Ρουμάνος δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω twitter, πως οι «πράσινοι» θέλουν τον 27χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό της Βιτορούλ, Μπογκντάν Μιτρέα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει σκοράρει 11 φορές στο φετινό πρωτάθλημα και ξεχωρίζει στην ομάδα του Γκιόργκι Χάτζι, με την οποία έχει συνεργασία το «τριφύλλι». Άνθρωποι του συλλόγου παρακολούθησαν τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, δεν... τρελάθηκαν από αυτά που είδαν και η περίπτωση του πολύ δύσκολα θα προχωρήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα