Κοντέων: «Μονόδρομος η νίκη με την Επισκοπή»

Κοντέων: «Μονόδρομος η νίκη με την Επισκοπή»

bet365

Ο Πέτρος Κοντέων μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη των Χανίων επί της Παναχαϊκής, αλλά και για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Επισκοπή.

Τα Χανιά πέτυχαν την τέταρτη τους νίκη μακριά από την έδρα τους και ο σκόρερ του τέρματος των Κρητικών Πέτρος Κοντέων μίλησε στο gazzetta.gr για την σημασία της νίκης απέναντι στην Παναχαϊκή, αλλά και την προσπάθεια της ομάδας προκειμένου να μείνει στην κατηγορία μέσω της κατάληψης της προνομιούχου τέταρτης θέσης.

Τα Χανιά πέτυχαν χτες μιας σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας Παναχαϊκή. Μπορεί η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της την προσεχή αγωνιστική απέναντι στον αγώνα με την Επισκοπή;

«Σίγουρα μπορεί. Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Εφόσον έφτασε εκεί η ομάδα η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος»

Παρά το γεγονός ότι η Παναχαϊκή μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι καταφέρατε να ανοίξετε το σκορ στην πρώτη σας αξιόλογη φάση στο ματς. Αυτό σας βοήθησε ψυχολογικά για τη συνέχεια;

«Σίγουρα όποιος βάζει το γκολ έχει και την ψυχολογία με το μέρος του. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δίκαια καταφέραμε να κατακτήσουμε τη νίκη»

Τι ήταν αυτό το οποίο ο προπονητής σας είπε να προσέξετε στο παιχνίδι;

«Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να πιάσουμε την καλύτερη απόδοση μας προκειμένου να αποσπάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε όλες οι ομάδες είναι ισάξιες σ΄αυτό το επίπεδο»

Το γεγονός ότι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είσαστε αήττητοι σημαίνει κάτι για εσάς;

«Εντάξει εμείς έχουμε ένα στόχο ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάληψη της τέταρτης θέσης και την απευθείας παραμονή. Μόνο με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα θα μπορούσε να καταλάβει την τέταρτη θέση προκειμένου να αποφύγει τις όποιες περιπέτειες καθώς τόσο ο Παναιγιάλειος, όσο και η Ένωση Ερμιονίδας συνεχίζουν την πορεία τους με νίκες»

Πιστεύεις ότι οι συχνές αλλαγές προπονητών επηρέασαν την ομάδα ως προς την απόδοση της;

«Σίγουρα όταν μια ομάδα αλλάζει πολλούς προπονητές είναι κάτι το οποίο μπερδεύει έναν παίκτη. Κάθε προπονητής θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία κάτι το οποίο είναι δύσκολο να συμβεί σε μικρά χρονικά διαστήματα»

Θεωρείς ότι εάν δεν υπήρχαν αυτές οι συχνές αλλαγές προπονητών τα Χανιά θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα Play -Off;

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Μπορεί τα πράγματα να ήταν καλύτερα μπορεί και χειρότερα»

Τι είναι αυτό το οποίο έχει βελτιώσει στην ομάδα από τότε που την ανέλαβε ο Κυριάκος Γρηγοράκης;

«Πιστεύω ότι έχουμε μια ηρεμία στην ομάδα μια καλή χαλαρότητα κάτι το οποίο λειτουργεί θετικά σε ότι έχει να κάνει με το κλίμα στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα καταλάβαμε ότι αυτή δεν είναι η θέση η οποία αρμόζει στην ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα