Τροχαίο οι διεθνείς, ράμματα ο Φετφατζίδης

Τροχαίο οι διεθνείς, ράμματα ο Φετφατζίδης

Τροχαίο οι διεθνείς, ράμματα ο Φετφατζίδης

bet365

Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης είχαν τροχαίο δυστύχημα με τον τελευταίο να έχει κάνει απλά ράμματα! Nεκρός ο οδηγός του οχήματος. Δείτε πλάνα από το σημείο του συμβάντος.

Οι Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή με προορισμό την Αθήνα, ώστε να πάρουν πτήση για την Ιταλία όπου και αγωνίζονται. Ωστόσο, το ταξί που τους μετέφερε συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα Ι.Χ.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες που βγήκαν ήθελαν τον άσο της Κιέβο (δανεικός από την Τζένοα) να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση. Οι παίκτες και ο οδηγός του ταξί είναι καλά στην υγεία τους, έχοντας μόνο κάποια επιπόλαια τραύματα. Ο άλλος οδηγός του οχήματος είναι νεκρός, ενώ οι διεθνείς μας θα πάρουν εξιτήριο εντός της ημέρας. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο οδηγός του ταξί δεν φορούσε ζώνη με την σύγκρουση των δύο οχημάτων να είναι πλαγιομετωπική όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του δυστυχήματος.

Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον team manager της Εθνικής μας, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ναι μεν μας επιβεβαίωσε ότι όντως υπήρξε δυστύχημα, αλλά σε καμία περίπτωση η κατάσταση του Διεθνούς άσου δεν είναι τόσο σοβαρή.

«Έχει απλά κάποια ράμματα ο Φετφατζίδης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι στην εντατική», δήλωσε χαρακτηριστικά στο gazzetta.gr ο Γιώργος Καραγκούνης.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ που μας ήρθε λίγο μετά από την επαφή μας με τον Γιώργο Καραγκούνη:

«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία. Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους. Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».

Η αστυνομία της Βουδαπέστης έχει αποκλείσει τον δρόμο προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το ατύχημα.

 

EURO Τελευταία Νέα