Σάμαρης: «Με τη σημερινή εικόνα πιο αισιόδοξοι»

Σάμαρης: «Με τη σημερινή εικόνα πιο αισιόδοξοι»

Νίκος Ρόλλας
Σάμαρης: «Με τη σημερινή εικόνα πιο αισιόδοξοι»

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης πιστεύει ότι στην Εθνική μπορούν να είναι πιο αισιόδοξοι με βάση την εικόνα στην Ουγγαρία, ώστε να καλυφθεί η διαφορά στα επόμενα ματς. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΡΟΛΛΑΣ.

Στις φάσεις που είχε η Εθνική μας, στο γεγονός πως δεν υπάρχει περιθώριο άλλης απώλειας βαθμών και στη σημερινή εμφάνιση της «γαλανόλευκης» αναφέρθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ. Ο χαφ της Μπενφίκα τόνισε πως με βάση τη σημερινή εικόνα οι διεθνείς μας μπορούν να είναι πιο αισιόδοξοι για να καλυφθεί η διαφορά και να πάμε στα μπαράζ.

«Μπήκαμε δυνατά στο ματς και έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις που είχαμε. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο γι' απώλεια, πρέπει να συνεχίσουμε. Η εμφάνιση σήμερα ήταν αυτά που μας είπε ο προπονητής να κάνουμε. Ήταν διαφορετική στο σημερινό παιχνίδι σε σύγκριση με τα προηγούμενα, αλλά η ουσία μετράει και αυτή είναι ότι είμαστε έξι βαθμούς πίσω.

Με βάση την αγωνιστική εικόνα σήμερα μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για να καλύψουμε αυτό το έδαφος που είναι δύσκολο να καλυφθεί. Μπήκαμε δυνατά, μπορούσαμε να συνεχίσουμε να πιέζουμε, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει και πρέπει να πατήσουμε πάνω στη σημερινή εικόνα και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά», ήταν τα λόγια του.

 

EURO Τελευταία Νέα