Ρουμανία και Β. Ιρλανδία πιο κοντά στο Euro 2006!

Ρουμανία και Β. Ιρλανδία πιο κοντά στο Euro 2006!

Gazzetta team
Ρουμανία και Β. Ιρλανδία πιο κοντά στο Euro 2006!

bet365

Ρουμανία και Β. Ιρλανδία συνέχισαν ακάθεκτες για τα γήπεδα της Γαλλίας, επικρατώντας εντός Σαν Μαρίνο (1-) και Φινλανδίας (2-1) αντίστοιχα.

Εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Φινλανδίας πέτυχε η Β. Ιρλανδία, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και μόλις έναν πίσω από την κορυφή και τη Ρουμανία! Η ομάδα του Ο' Νιλ ήταν εντυπωσιακή με το... καλημέρα του ματς, πίεση και μόλις στο 10' ο Μπέιρντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Οι φινλανδοί δεν μπορούσαν να βρουλ λύσεις δημιουργικά, ενώ και στα μετόπισθεν, Μοϊσάντερ, Τοϊβιο υα έβρισκαν σκούρα. Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση και σε ένα πεντάλεπτο «καθάρισαν» το ματς. Στο 33' ο ΜακΓκιν έδωσε στον Λάφερτι, ο οποίος πέτυχε το 1-0. Στο 38' ο φορ της Ρίζερσπορ πέτυχε και δεύτερο γκολ φέρνοντας την ομάδα του ακόμα πιο κοντά στο «τρίποντο». Κακό ματς στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην πίεση της Φινλανδίας, η οποία το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Σαντικ.

Ενα γκολ του Κεσέρου ήταν αρκετό στη Ρουμανία να υπερκεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Σαν Μαρίνο, να φτάσει τους 13 βαθμούς και να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο επιθετικός της Αλ Γκαράφα μπήκε δυνατά, έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο 21' διαμόρφωσε το 1-0! Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως υπάρχαν και... αποδοκιμασίες, όχι για την εικόνα, αλλά για τον Τανάσε. οι 14.000 στο Πλοϊέστι θυμήθηκαν τον επαναληπτικό κυπέλλου σε λίγες ημέρες με τη Στεάουα και έστειλαν το... μήνυμα τους!

 

EURO Τελευταία Νέα