Νταρντάι: «Έχουμε δύσκολη δουλειά αλλά το θέλουμε το ματς»!

Νταρντάι: «Έχουμε δύσκολη δουλειά αλλά το θέλουμε το ματς»!

Νίκος Ρόλλας
Νταρντάι: «Έχουμε δύσκολη δουλειά αλλά το θέλουμε το ματς»!

bet365

Ο Παλ Νταρντάι μετέφερε την αποφασιστικότητα των Ούγγρων να τα καταφέρουν στην δύσκολη -όπως την χαρακτηρίζουν- αποστολή που έχουν απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΡΟΛΛΑΣ.

Ο Παλ Νταρντάι έδειχνε να έχει αρκετό άγχος στην συνέντευξη Τύπου. Προσπαθούσε να είναι γελαστός και να το αποβάλλει έτσι ώστε να φαίνεται σίγουρος για το ματς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ούγγρων έκανε λόγο για πολύ δύσκολη δουλειά που έχει η ομάδα του απέναντι στους σκληρούς, μαχητικούς και ποιοτικούς Έλληνες.

«Είναι αλήθεια πως έχουμε δύσκολη δουλειά αλλά το θέλουμε το ματς! Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Μας φάνηκε αρκετά μεγάλη. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο μέσα από τις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό κομμάτι της προπόνησης είναι η τακτική και η επικείμενη διαχείριση του αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συμπλήρωσε ότι «και εμείς και οι Έλληνες θέλουμε τους 3 πόντους. Δεν γίνεται να πας σε ένα ματς και μην δώσει την μάχη σου. Υπάρχει νέος τεχνικός τώρα στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σύστημα θα παίξουν και πως θα λειτουργήσουν στον αγώνα αλλά εμείς είμαστε καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, πνευματικά και τακτικά για ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς».

Ο Νταρντάι τόνισε ακόμα πως για εκείνον είναι μεγάλη έκπληξη η αρνητική πορεία της Ελλάδας: «Είναι μία ομάδα σκληρή, μαχητική, δυναμική και έχει και ποιότητα. Αμύνονται πολύ καλά και έχουν και ικανούς παίκτες από την μέση και μπροστά», υπογράμμισε επίσης. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Τζούτζακ, συνεχίζει να δίνει μάχη με τον χρόνο λόγω του προβλήματος στον αστράγαλό του. Δεν αναμένεται να είναι βασικός και εάν χρησιμοποιηθεί θα είναι από τον πάγκο.

Τόζερ: «Δεν είμαστε εύκολο εμπόδιο»!

Στην συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Ντάνιελ Τόζερ: «Η Ελλάδα δεν έχει top class παίκτες, όμως συνολικά είναι μία καλή ομάδα. Δεν θα είμαστε εύκολο εμπόδιο γι' αυτούς. Είναι πολύ σπουδαίο για εμάς ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πως θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ειδικά σε σημεία που θα... καίει η μπάλα είναι πολύ βασικό πως θα έχουμε την συνδρομή των φιλάθλων μας».

 

EURO Τελευταία Νέα