Μαγκαφίνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Μαγκαφίνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Gazzetta team
Μαγκαφίνης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

bet365

Για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά και για το ματς με τον Άρη Ακροποτάμου μίλησε ο τεχνικός του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Την πίστη του ότι το Βυζάντιο μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτελεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του στο Ράδιο Πρωινή 93,7, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ράδιο Πρωινή 93,7:

Το 2-2 με τον Άρη Ακροποτάμου, σας αφήνει ευχαριστημένους; Μήπως η ισοπαλία δε βόλεψε κανέναν;

«Πιστεύω ότι όταν παίρνεις βαθμό εκτός έδρας, είναι πολύ σημαντικός. Παίζαμε με μια ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με μας. Αλλιώς θα ήταν αν κερδίζαμε με 2-0 και γινόταν 2-2. Τώρα όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, άλλαξε η ψυχολογία. Αυτός μας δίνει ώθηση για την Κυριακή, που είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μην είμαστε πλεονέκτες. Μπορεί στα πρώτα 30 λεπτά, να χάναμε και με 3-0.

Το Βυζάντιο θέλει τους 3 βαθμούς. Μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Πανσερραϊκό;

«Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα πολύ σφιχτή, δέχεται δύσκολα το γκολ. Είναι μια ομάδα που δεν έχει τους ποιοτικούς παίκτες που όταν δυσκολέψει το ματς, θα κάνουν τη διαφορά. Έχει περισσότερο ομαδικό πνεύμα. Έχει ένα συγκεκριμένο κορμό και ένα τρόπο δουλειάς από την αρχή της χρονιάς, με τον ίδιο προπονητή. Είναι μια ομάδα που έχει αδυναμίες και τις γνωρίζουμε πολύ καλά. Δεν έχουμε απουσίες, δε δεχθήκαμε κάρτες, θα ξεκουράσουμε τα παιδιά με όχι επιβαρυντικές προπονήσεις, γιατί παίξανε δύσκολα ματς μέσα σε λίγες μέρες.

Πιστεύω ότι την Κυριακή, μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πάνω απ` όλα το χρειαζόμαστε εμείς. Να σώσουμε την παρτίδα. Από εκεί και πέρα, έχει όφελος και η Καβάλα. Αυτό για μας όμως είναι δευτερεύον θέμα. Είναι μια σημαντική αγωνιστική, για να μειωθεί η διαφορά για τον ΑΟΚ και τον Αρη, από τον Πανσερραϊκό. Υπολογίζουν πολύ το παιχνίδι. Ο Βασιλακάκης ήρθε να μας δει σε δυο παιχνίδια. Με τους Αμπελόκηπους και με τον Ακροπόταμο.

Στο ματς με τον Πανσερραϊκό, τι προσανατολισμούς θα έχει η ομάδα σας;

«Είχαμε προβλήματα στο κέντρο της άμυνας στον Ακροπόταμο, αφού ο Μουσικάκης είχε ένα πρόβλημα με τον τένοντα και ο Φωτόπουλος που είναι πολύ δυναμικός και βγάζει ψυχή, δεν ήταν καλά. Με τον Πανσερραϊκό είναι άλλο παιχνίδι, σε καλύτερο γήπεδο. Θα ξεκουραστούνε, υπάρχει ο Αγγελίδης, υπάρχει ο Μπατάκογλου, παίκτες που μπορούνε να μπούνε και να προσφέρουν. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλά. Θα αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό με επιθετική φιλοσοφία, ακόμη και στο αμυντικό κομμάτι.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε παίκτες μεσοεπιθετικά που θα μπορούσαν να είναι στο ρόστερ του ΑΟΚ, του Πανσερραϊκού και του Αρη. Υπάρχει θετική ψυχολογία. Δε πάμε να κλέψουμε το παιχνίδι, να περιμένουμε τον αντίπαλο, μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα του Βυζαντίου, μπορεί να παίξει επιθετικά. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θα έχει και πολλούς φιλάθλους από την Καβάλα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα