Παπαϊωάννου:«Θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι φίλαθλοι»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου:«Θα παίξουν καθοριστικό ρόλο οι φίλαθλοι»

bet365

Για την κρισιμότητα του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (28/3) με τον Απόλλων 1926 μίλησε ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.


Στη σημασία του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων 1926 αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM- 1 ο πρόεδρος; της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κάνοντας λόγο για μια ιστορική στιγμή για το συγκρότημα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΛΑΜΙΑ FM- 1:

«Δώσαμε ότι μπορούσαμε παραπάνω για να χτίσουμε μια ομάδα που ποτέ δεν είχε αυτή η πόλη, μια ομάδα επαγγελματικών προδιαγραφών ,αν χάσουμε αυτή την ευκαιρία δύσκολα να την ξαναβρούμε μελλοντικά, δεν ξέρω τι θα κάνουμε στα Play -Off αλλά θα το παλέψουμε, είναι μια πρόκληση αυτή η πόλη να αποκτήσει μια ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας… γιαυτό πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Καλούμε τους φιλάθλους και των άλλων ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, υγρού στίβου να βρεθούν μαζί μας στο ΔΑΚ. Όλοι οι αθλητές των ομάδων εφόσον έρθουν οργανωμένα από τους Συλλόγους τους θα μπουν στο γήπεδο δωρεάν ενώ αποφασίσαμε να ορίσουμε γενική είσοδο για όλους 5 ευρώ….»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα