«Πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα τους τρελάνουμε»

Gazzetta team
«Πρωτάθλημα θα πάρουμε όλους θα τους τρελάνουμε»

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν γνωστό ότι θα δώσουν το παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (29/3) με τον Οπούντιο Μαρτίνου, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων.

Την συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών τους θα έχουν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (29/3) με τον Οπούντιο Μαρτίνου τα Τρίκαλα. Οι «Σακαφλιάδες» με ανακοίνωση τους κάνουν γνωστό ότι θα μετά τον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής, θα δώσουν το παρών και στο εν λόγω παιχνίδι στηρίζοντας την ομάδας τους όπως αυτοί ξέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και μετά το κύπελλο, το πρωτάθλημα! Ο ένας τελικός πέρασε φέρνοντας τη κούπα στα Δυο Στενά. Απομένουν άλλοι έξι. Ο Σύνδεσμος μας διοργανώνει εκδρομή την ερχόμενη Κυριακή 29/3 στο Μαρτίνο για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον τοπικό Οπούντιο. Συμμετοχές και πληροφορίες καθημερινά μετά τις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου από Πέμπτη εώς και Σάββατο βράδυ. Κόστος εκδρομής : μόνο το εισιτήριο του αγώνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6951393357 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕ ΘΕΕ!»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα