Χατζηλιάδης: «Κομβικό παιχνίδι αλλά όχι καθοριστικό»

Χατζηλιάδης: «Κομβικό παιχνίδι αλλά όχι καθοριστικό»

Gazzetta team
Χατζηλιάδης: «Κομβικό παιχνίδι αλλά όχι καθοριστικό»

bet365

Για την παραμονή στην κατηγορία η οποία θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, μίλησε ο παίκτης του Απόλλων 1926 Ανέστης Χατζηλιάδης.

Για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/3) με αντίπαλο την Λαμία μίλησε στη «Metrosport» ο παίκτης του Απόλλων 1926 Ανέστης Χατζηλιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Metrosport»:

«Είναι κομβικό παιχνίδι το αυριανό αλλά όχι καθοριστικό. Ξέρουμε ότι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική (σ.σ. με τον Αγροτικό Αστέρα). Χρειαζόμαστε όμως βαθμούς για να μπορέσουμε να παίξουμε για δύο αποτελέσματα στο τελευταίο παιχνίδι, για αυτό και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα:«Σίγουρα το σκεφτόμαστε από τώρα, αν και η πρώτη μας σκέψη είναι η Λαμία. Είναι ένα ματς που όποιος έχει πιο πολύ πάθος, είναι πιο έξυπνος και τυχερός, θα το κερδίσει. Εμείς έχουμε και το αβαντάζ της έδρας και εκτιμώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την ήττα από τον Ηρακλή: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και μετά το 2-0 τελείωσε το παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο για να το σκεφτούμε πολύ και κοιτάμε τη συνέχεια. Παρά την πίεση που αισθανόμαστε, δε σκεφτόμαστε τίποτα και πάμε για δύο νίκες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα