Γερμανία - Αυστραλία 2-2

Gazzetta team
Γερμανία - Αυστραλία 2-2

bet365

Ο Λεβ έκανε δοκιμές και η Γερμανία με γκολ του Ποντόλσκι στο τέλος έμεινε στο 2-2 με την Αυστραλία.

Το 2015 ξεκίνησε με ισοπαλία για την παγκόσμια πρωταθλήτρια, που έμεινε στο 2-2 με την Αυστραλία. Ο Γιόακιμ Λεβ δοκίμασε πολλά και σύστημα 3-5-2, όμως δεν δικαιώθηκε, με τον Ποντόλσκι να σκοράρει στο 81' για να αποφύγει η Γερμανία την ήττα.

Τα πάντσερ ξεκίνησαν καλά επιθετικά, όμως οι Αυστραλοί ήταν σταθεροί στην άμυνα και είχαν τις πρώτες καλές στιγμές με τους Λέκι (9') και Μπερνς (14'). Το γκολ, όμως, ήρθε για τους Γερμανούς, όταν στο 17' μετά από ασίστ του Κεντίρα ο Ρόις με προβολή έκανε το 1-0, για να πετύχει το πρώτο του γκολ με την εθνική μετά τον Μάρτιο του 2013! Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια, έχασαν ευκαιρίες με τους Ρόις (23'), Μπελαράμπι (24') και Έκτορ (27'), όμως η Αυστραλία κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, με τον Τροΐζι να κάνει το 1-1 στο 40'.

Το σύστημα της Γερμανίας άλλαξε με το ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Μπαντστούμπερ να βγαίνει και τον Ρούντι να περνάει στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως στο 50' οι Αυστραλοί έφτασαν στην ισοφάριση με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γέντινακ. Στιγμές αργότερα ο Τροΐζι (53') έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-3, ενώ στο 71' ο Λέκι είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι! Οι παίκτες του Λεβ δεν έκαναν καθόλου καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, όμως απέφυγαν την ήττα, με τον Ποντόλσκι να κάνει το τελικό 2-2 στο 81' μετά από ασίστ του Σίρλε.

 

Τελευταία Νέα