Λουίς Ενρίκε: «Γι' αυτό πήραμε τον Σουάρες»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε: «Γι' αυτό πήραμε τον Σουάρες»

bet365

Το εγκώμιο του Λουίς Σουάρες έπλεξε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Clásico, τονίζοντας πως το γκολ του Ουρουγουανού είναι ο λόγος που η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε το καλοκαίρι.

«Το γκολ που πετυχαίνει μπορούν να το βάλουν λίγοι παίκτες. Αλλά αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που τον αποκτήσαμε. Δεν είναι όμως μόνο τα γκολ. Βοηθάει όλη την ομάδα με τη συμπεριφορά του και τη νοοτροπία του. Δένει με τις ιδέες μας» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Αναφερόμενος στην εικόνα του ματς, σημείωσε: «Υπήρξαν διαφορετικές φάσεις στο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε να τους πιέσουμε στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε δυσκολίες να αναπτυχθούμε. Αλλά το δεύτερο γκολ μας ηρέμησε και είχαμε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ».

Όσο για τη διαφορά στη βαθμολογία πλέον και τις αυξημένες πιθανότητες της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου, ο Λουίς Ενρίκε επισήμανε: «Δεν είμαι φίλος των ποσοστών. Υπάρχουν ακόμη 10 σημαντικά παιχνίδια να παίξουμε, πριν γίνουμε φαβορί για να πάρουμε τον τίτλο που κατέκτησε η Ατλέτικο. Είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά έχουμε δύσκολο ματς στο Βίγο (σ.σ: με τη Θέλτα) την ερχόμενη εβδομάδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα