Αναστασίου: «Δημιουργήσαμε τις φάσεις και σκοράραμε»

Gazzetta team
Αναστασίου: «Δημιουργήσαμε τις φάσεις και σκοράραμε»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως δημιούργησε τις φάσεις και έφτασε στη νίκη...

Αναλυτικά το σχόλιό του στη κάμερα της Nova:

«Δημιουργήσαμε τις φάσεις και τις προϋποθέσεις. Σκοράραμε δύο γκολ, είχαμε τις φάσεις σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν έκανε καθόλου φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσαμε ταχύτητα, κρατήσαμε δυνάμεις και προχωράμε...»

Στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο. Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς».

Για την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας, υπογράμμισε: «Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες»

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα