Μενού με... εμφύλιους στους «16»!

Μενού με... εμφύλιους στους «16»!

bet365

Ξεκινάει η φάση των «16» του Europa Leage με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στους «εμφύλιους» Φιορεντίνα - Ρόμα και Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη.

Η φάση των «16» του Europa League ξεκινάει σήμερα κι οι αναμετρήσεις που έχουμε να απολαύσουμε δεν υστερούν σε τίποτα από την ποιότητα των αγώνων του Champions League.

Το πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση της Ζενίτ με την Τορίνο στις 19:00. Στις 20:00 έχουμε τρις αναμετρήσεις με αυτή της Βόλφσμπουργκ με την Ίντερ να είναι η πιο ενδιαφέρουσα.

Η ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, Ντνιέπρ υποδέχεται τον Άγιαξ, ενώ η Μπεσίκτας μετά την Λίβερπουλ, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ για να φτάσει στους «8». Αν τα καταφέρει, τότες η Τουρκία θα είναι ακόμη πιο ισχυρή αντίπαλος της Ελλάδας για την γενική κατάταξη της UEFA.

Το... μενού γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό, στη συνέχεια μιας και από τις τέσσερις βραδινές αναμετρήσεις οι δύο είναι «εμφύλιοι». Η Φιορεντίνα, αφού απέκλεισε την Ρόμα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μία νίκη απέναντι στους... ελληνικούς «λύκους». Ο Τότι δεν είναι στη διάθεση του Γκαρσία, ενώ οι Τοροσίδης, Μανωλάς και Χολέμπας είναι κανονικά στην αποστολή.

Η 4η ιταλική ομάδα που είναι στους «16», η Νάπολι, φέρνει στον ιταλικό νότο τη Ντιναμό Μόσχας, θέλοντας να της δείξει ότι μακριά από τα χιόνια δεν... μπορεί. Το έργο της φυσικά μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην παρέα του Βαλμπουενά, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα από τις νίκες της επί του Παναθηναϊκού στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η Βιαγιαρεάλ φιλοξενεί την Σεβίλλη. Οι δυο ομάδες ήδη... τρώνε τα μουστάκια τους στην Primera Division μιας κι οι Ανδαλουσιάνοι είναι 5οι με 49 βαθμούς, ενώ τα «κίτρινα υποβρύχια» ακολουθούν με 48.

Το πρόγραμμα στους «16»:

Ζενίτ - Τορίνο (19:00)
Κλαμπ Μπριζ - Μπεσίκτας (20:00)
Ντνιέπρ - Αγιαξ (20:00)
Βόλφσμπουργκ - Ίντερ (20:00)
Εβερτον - Ντιναμό Κιέβου (22:05)
Φιορεντίνα - Ρόμα (22:05)
Νάπολι - Ντιναμό Μόσχας (22:05)
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη (22:05)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα