«Εμπάργκο» στους δημοσιογράφους ανακοίνωσε ο Κριστιάνο!

«Εμπάργκο» στους δημοσιογράφους ανακοίνωσε ο Κριστιάνο!

«Εμπάργκο» στους δημοσιογράφους ανακοίνωσε ο Κριστιάνο!

bet365

Δηλώσεις από το... καλοκαίρι και πάλι για τον Κριστιάνο, που ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος της σεζόν δε θα ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφους.

Το ντεφορμάρισμα τόσο του ίδιου, όσο και της Ρεάλ, φαίνεται πως έχει πειράξει αρκετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Μαδρίτη. Αποκορύφωμα η χτεσινή ήττα από την Σάλκε, που μπορεί να μην κόστισε, αλλά έφερε «γιούχες» από την κερκίδα.

Στο σούπερ σταρ της «Βασίλισσας», φαίνεται ότι φταίνε όλοι, από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο, μέχρι τους δημοσιογράφους, στους οποίους και αποφάσισε να κάνει εμπάργκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως είπε περνώντας από την μικτή ζώνη, δεν πρόκειται να τους μιλήσει μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο... κρούσμα, αφού υπάρχει και το «τι ντροπή, τι ντροπή», που συνέλαβε ο φακός τον Πορτογάλο να λέει στον Μπενζεμά. Οι απόψεις πάντως σχετικά με την ερμηνεία αυτού, είναι διχασμένες. Άλλοι υποστηρίζουν ότι το έλεγε για την απόδοση ομάδας, ενώ άλλοι πως αναφερόταν στην αντίδραση των οπαδών που αποδοκίμαζαν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα