Καβακάς: «Ο διαιτητής μας έβαζε με φάουλ στην περιοχή»

Καβακάς: «Ο διαιτητής μας έβαζε με φάουλ στην περιοχή»

bet365

Ο Τίμος Καβακάς δεν έκρυψε τα παράπονά του για τον διαιτητή Λαμπρόπουλο, τονίζοντας πως στο Β' μέρος έβαζε συνεχώς με φάουλ στην περιοχή την ομάδα των Χανίων.

Ο προπονητής του ΑΟ Χανίων τόνισε: «Καταφέραμε και χάσαμε ένα παιχνίδι, με τρία στημένα. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε δυο ευκαιρίες αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από κόντρα και έναν ελεύθερο παίκτη στην περιοχή μας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς ίχνος ευκαιρίας και ενώ πριν από το γκολ μας υπάρχει πέναλτι που δεν δίνει ο διαιτητής».

Επίσης είπε: «Στο δεύτερο γκολ δεν υπάρχει κανένα φάουλ, το οποίος μας βάζει μέσα στην περιοχή. Μετά την κόκκινη δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ο διαιτητής μας έβαζε μέσα στην περιοχή μας με πολλά φάουλ, αλλά δεν ξέρω τον λόγο και δεν μπορώ και να τον καταλάβω. Είναι κρίμα να χάνεις έτσι. Με αυτόν τον τρόπο. Τα μαρκαρίσματα ήταν συγκεκριμένα στα στημένα. Είναι θέμα συγκέντρωσης και υπευθυνότητας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε το ματς της Δευτέρας γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε περιπέτειες. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα