Το πρώτο εισιτήριο στη Νέα Σμύρνη

Θοδωρής Βασίλης
Το πρώτο εισιτήριο στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ηρακλή (19:00 Otesport3) με στόχο την ανατροπή του 2-0. Με 600 φίλους του ο Γηραιός στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος και Ηρακλής δίνουν ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης (19:00) στη Νέα Σμύρνη με έπαθλο ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κυανέρυθροι» έβαλαν τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία μετά τους επτά βαθμούς που συγκέντρωσαν στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι Νεοσμυρνιώτες ετοιμάζονται για την ανατροπή και να πάρουν το εισιτήριο για τις καλύτερες τέσσερις ομάδες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει αφού και η βαθμολογική θέση του δίνει την ευκαιρία να βάλει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Μοναδικές απουσίες αυτές των Πάνου και Βλάχου.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Αθήνα με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Γηραιός συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παραμένει στην πρώτη θέση του Βορείου ομίλου και μετά τη νίκη επί του Εθνικού Σερρών παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Οι Θεσσαλονικείς δεν θα είναι μόνοι τους στη Νέα Σμύρνη αφού στο πλευρό τους θα βρεθούν περίπου 600 φόλοι της ομάδας οι οποίοι θα ταξιδέψουν κανονικά μετά την άρση της απαγόρευσης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Γιάννου

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Τσιλιανίδης, Κάσσος, Περόνε

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα