Oι αναμνήσεις ζωντάνεψαν στη Νέα Ιωνία

Oι αναμνήσεις ζωντάνεψαν στη Νέα Ιωνία

Gazzetta team
Oι αναμνήσεις ζωντάνεψαν στη Νέα Ιωνία

bet365

Μερικές από τις μεγαλύτερες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου παρέλασαν τη Δευτέρα το βράδυ από το γήπεδο της Ν. Ιωνίας, όπου διεξήχθη φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και της Ν. Ιωνίας. Αγώνας που ήταν αφιερωμένος στον 75χρονο σήμερα, άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Ελευθερούπολης, του Παναθηναϊκού και του Ίκαρου, Στέλιο Παναγιωτίδη.

Μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες ήρθε η ώρα της δράσης για τους παλαίμαχους των δυο ομάδων οι οποίοι πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πέντε γκολ στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς. Οι «πράσινοι» με μια τετράδα όνειρο στα χαφ (Δομάζος, Λιβαθηνός, Ρότσα, Φρατζέσκος) κέρδισαν τον αγώνα με 3-2. Προηγήθηκαν με τον Λαγωνικάκη και πήραν τη νίκη χάρις σε δυο γκολ του Μάρκου. Η Ν. Ιωνία ισοφάρισε προσωρινά (1-1) με τον Αργυρόπουλο και στο τέλος μείωσε το σκορ με τον Ελένη.

Στο κάλεσμα για τον Στέλιο Παναγιωτίδη ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού επί 9 χρόνια (1960-69), ανταποκρίθηκαν επίσης κι άλλες μορφές του «τριφυλλιού», όπως ο Βαγγέλης Πανάκης, γέννημα-θρέμμα Καλογρέζας, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Γιάννης Τομαράς, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο αλλά δεν αγωνίστηκαν. Με την ομάδα της Ν. Ιωνίας αγωνίστηκε μετά από πολλά χρόνια ο Θανάσης Αλβέρτος.

Ο σύλλογος Παλαιμάχων Ν. Ιωνίας ευχαριστεί την ομάδα του Παναθηναϊκού και όλους (παίκτες, παράγοντες, φιλάθλους) όσοι συνεισέφεραν σε αυτή τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσπάθεια.

Ν. ΙΩΝΙΑ: Δαμιανός, Μαχάς, Θωμόπουλος, Σάββας, Τσολερίδης, Βικάτος, Ζιγκιρίδης, Χασάπης, Παπαδάκης, Αλβέρτος, Λιάπης (Αργυρόπουλος, Μπουτίδης, Σταυρόπουλος, Πουλόπουλος, Ελένης, Παπαδόπουλος, Σβαρδάγκαλος, Τσικριτέας, Ελευθεριάδης).

ΠΑΟ: Γκόγκας, Πατσιαβούρας, Αθανασόπουλος, Γονιός, Μαραγκός, Ρότσα, Λιβαθηνός, Φρατζέσκος, Λαγωνικάκης, Δομάζος, Μάρκος (Τομάρας, Αστράς, Παντελής, Γραμματικός)

 

Τελευταία Νέα