«Συμφώνησαν σε μέτρα Αλαφούζος και Μαρινάκης»

Νίκος Αθανασίου
«Συμφώνησαν σε μέτρα Αλαφούζος και Μαρινάκης»

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής με γραπτή του δήλωση, αποκάλυψε πως οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησαν να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα για νομιμότητα και ασφάλεια στο ποδόσφαιρο!

Τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκαναν δηλώσεις, φεύγοντας από την έξοδο ασφαλείας, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή. Ο υφυπουργός, όμως, με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε επί του ραντεβού, κάνοντας λόγο για συμφωνία σε συγκεκριμένα μέτρα που θα βελτιώσουν την νομιμότητα και την ασφάλεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η Βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητας στους αγωνιστικούς χώρους. Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους (4/3) συνάντηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα