Παρουσίασε Καβακά ο ΑΟ Χανιά

Gazzetta team
Παρουσίασε Καβακά ο ΑΟ Χανιά

bet365

Τον νέο προπονητή του, Τίμο Καβάκα, παρουσίασε την Τετάρτη ο ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟΧ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/2) η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, Τίμου Καβακά, όπως και του συνεργάτη του Κώστα Ταξιάρχη. Το προπονητικό επιτελείο παρουσιάστηκε από τον Χρήστο Νταγκουνάκη, ο οποίος ανέφερε: «Από σήμερα είναι το νέο μέλος του ΑΟΧ ο Τίμος Καβακάς. Έρχεται σε μια δύσκολη καμπή με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα. Πιστεύουμε σε αυτόν τον προπονητή. Οι στόχοι είναι οι ίδιοι που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Ανοίγει μια νέα σελίδα με τον μεγαλομέτοχο Μιχάλη Τζουγκαράκη. Πήρε τα ηνία της ομάδας. Θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια από τον κόσμο να μας στηρίξει στο ματς με τον Άλιμο, όπως μας βοήθησε και σε όσα προηγήθηκαν. Ο κ. Τζουγκαράκης μέσα στην εβδομάδα θα δώσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να υπάρχουν. Προτινόμενος αντιπρόεδρος είναι ο κ. Κωστής Τζουγανάκης, όπως και ο κ. Νίκος Βαγιωνάκης. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύουμε στον κ. Τζουγκαράκη, γιατί μπορεί να κάνει ένα έργο που δεν έχει γίνει ποτέ στον ΑΟΧ, αλλά και στον νομό».
Το λόγο πήρε Τίμος Καβακάς, που υποστήριξε: «Χαίρομαι που επιστρέφω στα Χανιά και που είμαι μέλος του ΑΟΧ. Είχα μεγάλη επιθυμία να έρθω εδώ. Ξέρω που ήρθα και ποιες είναι οι απαιτήσεις της ομάδας. Ξέρω τι σημαίνει η ομάδα για αυτήν την πόλη. Είναι ξεχωριστή ιδέα. Έχει ιστορία στην πόλη και θα προσπαθήσω με την αγάπη για τη δουλειά μου να πετύχουμε τον στόχο. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της σε αυτή τη νέα σελίδα. Αν κάποια στιγμή στεναχώρησα κάποια στιγμή τον κόσμο, το έκανα άθελά μου, πάνω στο πάθος που έχω για τη δουλειά μου.

Θα δουλέψω με ζήλο για να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και καλή συνεργασία. Έχει εξαιρετικό υλικό ο ΑΟΧ. Να ευχαριστήσω τον κ. Σούλη Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχα μια συνομιλία. Μου έδωσε να καταλάβω πολύ περισσότερα πράγματα για το αγωνιστικό κομμάτι. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ήταν ανοικτός σε κάθε μου ερώτηση. Το ματς με τον Άλιμο ελοχεύει κινδύνους αν δεν είμαστε σοβαροί. Υπάρχει μια απόσταση από την 3η θέση, αλλά δεν φοβόμαστε τίποτα. Από αύριο θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Τα παιδιά είναι εγωιστές και επαγγελματίες. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Συνεργάτης μου θα είναι ο Κώστας Ταξιάρχης. Αύριο θα παρουσιάσουμε και τον νέο γυμναστή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα