Ατλέτικο – Αλμερία 3-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο – Αλμερία 3-0

bet365

Ο Μάντζουκιτς έβαλε ένα και μοίρασε δύο στον Γκριεζμάν και οι Ροχιμπλάνκος άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Θέλτα, επικρατώντας 3-0 της Αλμερία.

Την περασμένη Κυριακή τα έκανε όλα λάθος και ηττήθηκε στην έδρα της Θέλτα. Ωστόσο, η Ατλέτικο έσπευσε να κάνει το προβλεπόμενο υποδεχόμενη την Αλμερία. Μάντζουκιτς και Γκριεζμάν συνεργάστηκαν τέλεια και οι δυο τους είχαν φροντίσει μέχρι το ημίωρο να καθαρίσουν, στήνοντας το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 13' δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Γκοδίν και ο Μάντζουκιτς που ευστόχησε στην εκτέλεση, έφτασε τα 20 γκολ (σε 32 αγώνες) σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ροχιμπλάνκος. Φυσικά ο Κροάτης δεν παίρνει τα εύσημα για το χτύπημα του από τα 11 βήματα, αλλά επειδή στη συνέχεια έφτιαξε τον παρτενέρ του στη γραμμή κρούσης.

Στο 20' έβγαλε τον Γκριεζμάν τετ α τετ και ο Γάλλος επιθετικός πλάσαρε άνετα, ενώ στο 29' του έστρωσε με πάρε-βάλε κεφαλιά το 14ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Με αυτό το «τρίποντο» οι Μαδριλένοι βρέθηκαν στους 53 βαθμούς, αφήνοντας την Αλμερία στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα