Συνάντηση Κοντονή-Γκιρτζίκη

Gazzetta team
Συνάντηση Κοντονή-Γκιρτζίκη

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν σε πολλά θέματα της ατζέντας και να ανανεώνουν το ραντεβού τους.

Οι συναντήσεις του Κοντονή συνεχίζονται. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος-κλειδί από το ελληνικό-ποδόσφαιρο που δεν είχε συναντηθεί μαζί του, καθώς είχαν προηγηθεί ραντεβού με προέδρους ομάδων, αλλά και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ. Ο Κοντονής με τον Γκιρτζίκη, σύμφωνα με την πληροφόρηση του Υπουργείου, συμφώνησαν σε αρκετά θέματα, όπως:

- η στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και η εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης
- η καταπολέμηση της βίας τόσο με την εφαρμογή του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου όσο και με τη θέσπιση νέων κανόνων, στους οποίους θα συμφωνήσουν όλoι οι εμπλεκόμενοι φορείς
- η επιβολή ενός σαφούς πλαισίου με νομοθετικές παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της μη χειραγώγησης των αγώνων.
- η ανάγκη αναδιάρθρωσης των κατηγοριών

Σε επιμέρους ζητήματα που παρατηρήθηκαν αποκλίσεις συμφωνήθηκε να υπάρξουν και άλλες διεξοδικές συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Υφυπουργός ζήτησε από τη διοίκηση αναλυτικό υπόμνημα για όλα τα θέματα, ενώ τονίστηκε ότι θα ακολουθήσουν επαφές του Υφυπουργού με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, UEFA και FIFA.

 

Τελευταία Νέα