Μαρκαριάν στο gazzetta.gr: «Χαρούμενος για Εθνική! Περιμένω το τηλεφώνημα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μαρκαριάν στο gazzetta.gr: «Χαρούμενος για Εθνική! Περιμένω το τηλεφώνημα»

bet365

Από το gazzetta.gr πληροφορήθηκε την επισημοποίηση της πρόσληψης του στην εθνική ομάδα ο Σέρχιο Μαρκαριάν. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Θεός μου δίνει την δύναμη να καθοδηγήσω την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο 71χρονος τεχνικός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιώργου Καραγκούνη κερδίζοντας στην κούρσα της διαδοχής τους Τιμούρ Κετσπάγια και Γιώργο Δώνη.

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στα τελικά του Euro 2016 μετά το αποκαρδιωτικό ξεκίνημα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αιφνιδιάστηκε από το... πρωινό τηλεφώνημα του gazzetta.gr τονίζοντας πως ακόμη δεν τον έχει καλέσει κάποιος από την ΕΠΟ προκειμένου να του ενημερώσει επισήμως για την πρόσληψη του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, παρότι πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναδουλέψω στην Ελλάδα, όμως ακόμη δεν με έχουν καλέσει επισήμως για να μου πουν πως με προσέλαβαν.

Ανυπομονώ να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδας προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Eίναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Θεός μου δίνει τη δύναμη για να καθοδηγήσω την Ελλάδα, όμως δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση σας, όμως περιμένω το τηλεφώνημα για να μου πουν πότε θα έρθω στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού προπονητή.

Λίγο πριν τις 13.00 η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση όπου γνωστοποιούσε την πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν.

"O κ. Σέρχιο Μαρκαριάν θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συνεργάτης του κ. Μαρκαριάν θα είναι ο κ. Νίκος Κωστένογλου", αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ για τον Ουρουγουανό.

 

Τελευταία Νέα