Με τους νέους στην Κατερίνη ο Απόλλων

Με τους νέους στην Κατερίνη ο Απόλλων

Gazzetta team
Με τους νέους στην Κατερίνη ο Απόλλων

bet365

Να πετύχει την δεύτερη του νίκη μακριά από την έδρα του, φιλοδοξεί ο Απόλλων 1926 στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πιερικό.

Στην επιστροφή του στις νίκες έπειτα από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΛ, στοχεύει ο Απόλλων 1926. Στόχος άλλωστε της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δεν είναι άλλος από το τρίποντο προκειμένου να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από την εντέκατη θέση που οδηγεί απευθεία στη Γ΄ Εθνική.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός των Ποντίων Παναγιώτης Διλμπέρης δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Κατσιαρού, του στρατευμένου Κουρούπη, του τιμωρημένου Νατσιόπουλου, αλλά και του Δήμου που ταλαιπωρείται από μόλυνση στο χέρι. Αντίθετα στη διάθεση του τέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Φιγκερόα, Χατζηλιάδης και Θεόδωρος Παπαδόπουλος τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους απέναντι στους «μελανόλευκους».

Η 19μελής αποστολή των «κοκκινόμαυρων» για το εν λόγω παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Βρονταρά, Παπαδόπουλο Παν., Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλο, Γαλανόπουλο, Ευσταθίου, Καπετάνο, Κιόσε, Καράμπελα, Μπιτσάκο, Παναγιωτούδη, Παπαδόπουλος Βασ., Παπαδόπουλο Θεόδωρο, Παπαστεριανό, Τσούτση, Φιγκερόα, και Χατζηλιάδη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα