Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 4-1

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ 4-1

bet365

Ο Ρονάλντο μπορεί να απουσίαζε, η Ρεάλ να δέχτηκε γκολ στα 37 δευτερόλεπτα, αλλά με ηγέτες τους Μπέιλ, Ισκο, Μπενζεμά έφτασε στην ανατροπή (4-1) επί της Σοσιεδάδ.

Ο CR7 τους χάζευε από την εξέδρα, εκτείοντας την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του. Η κάμερα τον συνέλαβε ήρεμο ακόμα και μετά το απρόσμενο ξεκίνημα. Παρά την κεφαλιά του Ελουστόντο στα 37 δευτερόλεπτα που έβαλαν ανέλπιστα τη Σοσιεδάδ τόσο νωρίς μπροστά στο σκορ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε προφανώς πίστη στους συμπαίκτες του ότι θα τα κατάφερναν και χωρίς τη δική του παρουσία. Και δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η Rεάλ όχι απλά έκανε την ανατροπή, αλλά με σούπερ δημιουργικούς τους Μπέιλ, Ισκο και τον Μπενζεμά να βάζει δύο γκολ (σ.σ.: το δεύτερο εκπληκτικό), έφτασε στο άνετο 4-1.

Οι Μαδριλένοι ήταν τυχεροί που ισοφάρισαν άμεσα. Στο 3' ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα και ο Χάμες Ροδρίγκες σκόραρε με το κεφάλι το έβδομο του τέρμα με τα λευκά. Ενα λεπτό αργότερα βέβαια ο Κανάλες έξυσε το δεξί δοκάρι, ενώ στο 19' ο Ρούγι σταμάτησε τον Μπενζεμά. Στο 37' οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς σε φάση διαρκείας που ξεκίνησε και πάλι από τον Μαρσέλο και ολοκληρώθηκε με σουτ του Σέρχιο Ράμος (39 γκολ στο πρωτάθλημα με τη Ρεάλ). Αυτό όμως που έχασε τρία λεπτά αργότερα ο Μπέιλ δεν... υπάρχει για την κλάση του, καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία.

Ο Ουαλός αδυνατούσε να βρει δίχτυα (σ.σ.: στο 82' σπατάλησε εκπληκτικό τετ α τετ), αλλά τουλάχιστον ήταν όχι απλά δραστήριος, μας στο 52' έδωσε την 24η ασίστ του (σε 73 αγώνες) με τους Μαδριλένους. Αποδέκτης ο Μπενζεμά που έκανε το 3-1. Ο Γάλλος επιθετικός τέσσερα λεπτά αργότερα δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του σε κενή εστία και να ολοκληρώσει έναν πολύ όμορφο συνδυασμό που ξεκίνησε με τακουνάκι του Μπέιλ.

Είχε όμως απάντηση για το χαμένο γκολ, βάζοντας ένα άλλο καταπληκτικό (76'). Αφού πήρε τη μπάλα πλάγια αριστερά, έπαιξε το 1-2 με τον Ισκο και πλάσαρε όπως του ήρθε το τόπι, στέλνοντας το να αναπαυτεί στο αριστερό παραθυράκι. Ετσι έφτασε τα 83 γκολ στην Primera (σ.σ.: ισοφάρισε τον Ρονάλντο το Φαινόμενο), αλλά και τα 128 γενικότερα με τη Ρεάλ, ξεπερνώντας κατά ένα τον Φερνάντο Ιέρο. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Βασίλισσα βρέθηκε στο +4 από τη Μπαρτσελόνα (παίζει Κυριακή με τη Βιγιαρεάλ), από την οποία έχει και ματς λιγότερο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ιγιαραμέντι, Κρόος (80' Κεντίρα), Ισκο, Χάμες Ροδρίγκες (73' Χεσέ), Μπέιλ, Μπενζεμά (80' Ερνάντες)

Σοσιεδάδ (Ντέιβιντ Μογιες): Ρούγι, Ινιγο Μαρτίνεθ, Γκονσάλεθ, Γιούρι, Α. Ελουστόντο (62' Μπεργάρα), Γκ. Ελουστόντο, Πάρδο, Γκρανέρο, Τσάβι Πριέτο, Κανάλες (46' Ντε λα Μπέγια), Βέλα (17' Αγκιρέτσε).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα