Παρελθόν από τον Αιολικό ο Γούτης

Gazzetta team
Παρελθόν από τον Αιολικό ο Γούτης

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Γούτη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιολικού. «Μακάρι να ανέβει η ομάδα», δήλωσε στο gazzetta.gr ο έμπειρος τεχνικός.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Αιολικός, καθώς η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιληνής αποφάσισε να λύσει κοινή συνεναίσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Γούτη.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και προπονητική του πορεία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"

Γούτης: «Να εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου»

Ο πρώην προπονητής της ομάδας του Βορείου Αιγαίου, έπειτα από την εξέλιξη αυτή, μίλησε στο gazzetta.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τους ιθύνοντες των νησιωτών για τη συνεργασία, ευχόμενος να επιτευχθεί ο στόχος του συλλόγου που δεν είναι άλλος από την άνοδο: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον άμεσο συνεργάτη μου τον Γιώργο Κομνηνό, αλλά και τους φιλάθλους που πραγματικά αγαπούν την ομάδα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τη δουλειά που κάναμε μαζί. Αποτέλεσμα αυτής είναι η ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή δεύτερη. Θα ήθελα ολόψυχα να ευχηθώ να εκπληρωθεί ο στόχος, έτσι για να νιώσω κι εγώ ότι έβαλα ένα λιθαράκι για να εκπληρωθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα