«Μάλωσαν, τα βρήκαν Μέσι-Λουίς Ενρίκε!»

«Μάλωσαν, τα βρήκαν Μέσι-Λουίς Ενρίκε!»

Γιώργος Καραμάνος
«Μάλωσαν, τα βρήκαν Μέσι-Λουίς Ενρίκε!»

bet365

Ο Ζερεμί Ματιέ παραδέχτηκε ότι το αστέρι της Μπαρτσελόνα και ο προπονητής της πέρασαν μία στιγμή έντασης, μα το θέμα λύθηκε άμεσα και η ομάδα ρολάρει ακόμα καλύτερα.

Σε δηλώσεις του στο γαλλικό «RMC», ο Ζερεμί Ματιέ παραδέχτηκε ότι υπήρξε καυγάς μεταξύ του αστεριού της Μπαρτσελόνα και του Λουίς Ενρίκε, η οποία όμως λύθηκε. Αφού λοιπόν μίλησε για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, αναφέρθηκε στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια:

«Υπήρξε ένταση μεταξύ του Μέσι και του προπονητή. Εκεί ειπώθηκαν ορισμένες αλήθειες εκατέρωθεν. Η ένταση ξεκίνησε αμέσως μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Σε μία προπόνηση ο Μέσι δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, ο κόουτς δεν σφύριξε φάουλ, ο Μέσι φώναξε και εκεί ειπώθηκαν κάποια πράγματα.

Αμέσως όμως οι δυο τους μίλησαν στα αποδυτήρια και έλυσαν το θέμα. Αυτά όμως είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Απλά επειδή μιλάμε για τη Μπαρτσελόνα, είναι λογικό να παίρνουν τόσο μεγάλες διαστάσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής χειρίστηκε πολύ καλά την υπόθεση και όπως βλέπετε, τα πάντα στην ομάδα λειτουργούν εξαιρετικά, με τις νίκες να διαδέχονται η μία την άλλη!»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα