Βέροια - Πανιώνιος 1-1

Βέροια - Πανιώνιος 1-1

bet365

Ο Πανιώνιος με... κάβα την νίκη στο πρώτο ματς, βρέθηκε στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 1-1 στην Βέροια! Ο Μασούρας το πολύτιμο γκολ των «κυανέρυθρων».

Το καλύτερο για το τέλος φύλαγαν Βέροια και Πανιώνιος, που σε ένα πολύ κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις μέχρι το 80', κατάφεραν να το κάνουν... ροντέο, με τον Ιστορικό να πανηγυρίζει τελικά την πρόκριση μετά το 1-1 κόντρα στην «Βασίλισσα του Βορρά».

Η Βέροια είχε την κατοχή, όμως δε μπορούσε να απειλήσει, καθώς δεν έβγαζε καθόλου ενέργεια και θέληση. Από την άλλη, ο Πανιώνιος προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που του έδινε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Νέα Σμύρνη.

Οι φάσεις ήταν μετρημένες με το... σταγονόμετρο και μέχρι το 79' και όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι «κινδύνευαν» να αποκοιμηθούν, αφού δεν υπήρχε τίποτα απολύτως αξιόλογο. Σε εκείνο το σημείο, όμως, μία αδράνεια της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων άλλαξε τα δεδομένα και την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Πανιώνιος κέρδισε ένα φάουλ κάπου ανάμεσα από την σέντρα και την περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να το εκτελούν γρήγορα για τον Μπουμάλ που έπιασε στον... ύπνο τους αντιπάλους του και με ωραίο γύρισμα έδωσε την ευκαιρία στον Μασούρα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ, βάζοντας ισχυρά θεμέλια για την πρόκριση του Ιστορικού!

Το τέρμα αυτό... ξύπνησε την Βέροια, που αντέδρασε και βγήκε μπροστά, όμως πλέον ήταν αργά. Παρά το τέρμα του Καλτσά στο 84', που ισοφάρισε μετά από πολύ κακή αντίδραση της άμυνας του Πανιωνίου, η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και έμεινε, έτσι, εκτός συνέχειας του θεσμού.

Βέροια: Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όσοϊτς, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Κάμπορα

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γκέζος, Σιώπης, Καθάριος, Μπούζας, Φούντας, Μασούρας

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα