Με αλλαγές για την πρόκριση η Βέροια

Με αλλαγές για την πρόκριση η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με αλλαγές για την πρόκριση η Βέροια

bet365

Με αρκετές αλλαγές θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο η Βέροια στη ρεβάνς του 2-1 της Νέας Σμύρνης για το Κύπελλο, έχοντας στόχο να πετύχει το σκορ πρόκρισης στα προημιτελικά.

Με μία προπόνηση την Τρίτη (27/1), η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (28/1 15:00). Το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη έληξε 2-1 υπέρ του Ιστορικού, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να θέλει νίκη με 1-0 ή με διαφορά δύο τερμάτων αν δεχτεί γκολ, ώστε να πάρει το... εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στόχος, βέβαια, είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Χοσέ Γκρανέρο να ξεκουράζει μερικούς από τους ποδοσφαιριστές τους. Πρόκειται για τους Καντιμοίρη, Μπεν, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν και Μπαργκάν, ενώ για την ώρα δεν υπολογίζει στα τρία μεταγραφικά αποκτήματα Ναζλίδη, Μαραγκό και Νέτο, που είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Βασιλειάδης, Χίναρντ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντόγος, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα