Σάρωσαν οι τρεις «μάγοι» της Μπαρτσελόνα!

Σάρωσαν οι τρεις «μάγοι» της Μπαρτσελόνα!

Κώστας Ζάλιαρης
Σάρωσαν οι τρεις «μάγοι» της Μπαρτσελόνα!

bet365

Η φωτογραφία που βλέπετε στο κείμενο, δεν είναι ένα απλό πανηγυρικό στιγμιότυπο. Η αποτύπωση της ευτυχισμένης στιγμής για τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες, έκανε το διαδίκτυο να... παραμιλάει!

Ήταν το 86ο λεπτό του αγώνα πρωταθλήματος της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», όταν ο Λιονέλ Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους «μπλαουγκράνα».

Οι τρεις σκόρερ εκείνου του αγώνα για τον σύλλογο της Καταλονίας, έτρεξαν μαζί αγκαλιασμένοι προς την εξέδρα και πανηγύρισαν.

Η φωτογραφία, μόλις αναρτήθηκε στα social media από τους «μπλαουγκράνα», έσπασε κάθε ρεκόρ! Έφτασε στα 342.000 Like στο Instagram, στα 1,2 εκατ. Like στο Facebook και στα 3.600 στο Twitter.

Την επόμενη μέρα, βρισκόταν στο πρωτοσέλιδο της «Equipe» στη Γαλλία, της «Gazzetta dello Sport» στην Ιταλία, ενώ την εκμεταλλεύτηκε η διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής «Daily Mail», η «Sportal» στη Βουλγαρία, η «Record» στην Πορτογαλία, το «Al Jazeera» στα Αραβικά Εμιράτα, το «Milenio» στο Μεξικό και πολλά ακόμα Μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα