Δελεάζει τον Βιεϊρίνια η Σάλκε!

Δελεάζει τον Βιεϊρίνια η Σάλκε!

Κώστας Ζάλιαρης
Δελεάζει τον Βιεϊρίνια η Σάλκε!

bet365

Μεγάλο αντίπαλο έχει ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που θα κάνει για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού η Σάλκε εμφανίζεται έτοιμη να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βόλφσμπουργκ κι έχει αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, μη έχοντας μείνει ικανοποιημένος από το οικονομικό σκέλος.

Σύμφωνα με τη «Bild», η προσφορά που του έγινε από τους «λύκους» αφορούσε συμβόλαιο μέχρι το 2018 με ετήσιες απολαβές στα 3,5 εκατ.ευρώ.

Ο Βιεϊρίνια φέρεται ν' αξιώνει περισσότερα και η Σάλκε, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα της «Bild», είναι διατεθειμένη να προσφέρει συνολικά 4,5 εκατ.ευρώ ετησίως για να υπογράψει ο Πορτογάλος, ενόψει του καλοκαιριού!

Από την πλευρά του, ο παίκτης σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ που αγαπάει, έπειτα από την πρόταση που δείχνει να έχει στα χέρια του από τον «δικέφαλο του βορρά», ωστόσο, έχει και το οικονομικό δέλεαρ από τη Σάλκε που του δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα