Παπαγεωργίου: «Δεν έχω να πω τίποτα μαζί σας»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Δεν έχω να πω τίποτα μαζί σας»

bet365

Σκληρή απάντηση με αφορμή την ανακοίνωση του γραμματέα του Ερασιτέχνη Πανηλειακου Φάνη Παπαδόπουλου ,εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος του Πανηλειακού Θανάσης Παπαγεωργίου.

Στην έκδοση απάντησης μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και πιο συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανηλειακού προέβη ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» μέσω αυτής έκανε γνωστό ότι δεν προτίθεται να βάλει χρήματα, προκειμένου να διοικήσουν την ομάδα άνθρωποι του Ερασιτέχνη, ξεκαθαρίζοντας το ότι θα συνεχίσει να μιλάει μόνο με τον Δήμο Πύργου, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η απάντηση του:

«Αφού όπως ξεκάθαρα δημοσιεύετε, θέλετε να διοικήσετε εσείς με ξένα λεφτά, εγώ δεν μπορώ και δεν πρέπει να σας ακολουθήσω. Ούτε για …αστείο!

Ήδη, πριν λίγες μέρες δήλωσα δημόσια ότι είμαι παρών, και διατεθειμένος να κάνω κάθε κίνηση για να ξαναγράψει ιστορία ο Πανηλειακός!

Εσείς δεν θέλετε κάτι τέτοιο, κι ούτε σας αφορά! Γι' αυτό λοιπόν δεν έχω να πω τίποτα άλλο μαζί σας! Αντί να βάλω τα δικά μου λεφτά και να διοικείτε εσείς, βάλτε τα δικά σας και διοικήστε μόνοι σας, αν έτσι νομίζετε, και για το καλό του Πανηλειακού σας εύχομαι να πετύχετε!

Εγώ συνεχίζω να απευθύνομαι ΜΟΝΟ στον κόσμο του Πανηλειακού και στις αρχές της πόλης! Μαζί τους συνεχίζω να μιλάω και θα ακούσω ΜΟΝΟ αυτούς! Και για τη συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα δηλώσω ΠΑΡΩΝ εφόσον το επιθυμούν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα