Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται στην πρώτη τριάδα του Βόρειου ομίλου της Football League.

Σχετικά εύκολα πέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου την Δευτέρα, επικρατώντας με 2-0. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά...

Εκεί, η Αναγέννηση είχε τον έλεγχο χωρίς όμως αν απειλήσει, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την κατοχή στη συνέχεια και να φτάνει τελικά στο 1-0. Αυτό το πέτυχε ο Διαμαντόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 38' και με το τέρμα αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε το ίδιο επιθετικά, με την Αναγέννηση να μην μπορεί να απειλήσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργούν φάσεις και να προσπαθούν να απειλήσουν. Τελικά στο 70' ο Νικολιάς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Μπάρμπας (30' Καρράς), Ρόκας (58' Τριανταφυλλάκος), Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (75' Μπαλντοβαλίεφ)

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου (82' Τζάνης), Στάμος, Οικονόμου (73' Τζέκος), Κουλίδης, Γκουγκούδης, Μίχος (40' Βουτσιάς), Μπιτέλης, Μαυριάς, Παναγιωτόπουλος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα