Παραμένουν αρνητικά τα δεδομένα για Μίτσελ

Παραμένουν αρνητικά τα δεδομένα για Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένουν αρνητικά τα δεδομένα για Μίτσελ

bet365

Ο Μίτσελ παραμένει σε άκρως δύσκολη θέση με τα επόμενα δύο 24ώρα να είναι κρίσιμα. Προπονητή με ειδικό βάρος θα προτιμήσει για την επόμενη μέρα ο Ολυμπιακός. Προσπάθειες και για Ροζίτσκι και για Κάμπελ.

Το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό. Ο Ισπανός τεχνικός σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής στην θέση του μετά την εμφάνιση της ομάδας με τον Πλατανιά, όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα. Από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει η αναγνώριση των λαθών που έχουν γίνει αλλά και η διαβεβαίωση πως θα πραγματοποιηθούν όλα όσα πρέπει για να ξαναμπεί η ομάδα στην απαιτούμενη τροχιά με ότι αυτό συνεπάγεται. Εννοείται πως οι ισορροπίες στο ζήτημα του Μίτσελ είναι πια εύθραστες και ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Τα δεδομένα συνεχίζουν να είναι σε βάρος του Ισπανού προπονητή.

Οι επόμενες δύο ημέρες είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως ούτε καν το προσεχές 48ωρο αλλά η Δευτέρα. Ακόμα και τώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα μίας ολικής... ανατροπής (υπέρ του Μίτσελ) με τις όποιες δυσκολίες συγκεντρώνει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Στο Λιμάνι θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για το επόμενό τους βήμα. Για να μπορέσει η υπόθεση του... διαζυγίου να μπει στην τελική της ευθεία θα πρέπει να βρεθεί ο επόμενος εκλεκτός για τον πάγκο. Ο πλέον ιδανικός. Ένας προπονητής με ειδικό βάρος και ανάστημα που θα έχει την δυνατότητα να λειτουργήσει όπως πρέπει με το... καλημέρα.

Και η στόχευση ως προς αυτήν την κατεύθυνση έχει να κάνει με την αγορά του εξωτερικού. Είναι κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί από την μία ημέρα στην άλλη. Δεν είναι απλό να αλλάζει κανείς προπονητή μεσούσης της περιόδου και να μπαίνει σε μεταβατικό στάδιο σε μία καθοριστική καμπή της Σούπερ Λιγκ. Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει άλλο καιρό για... χάσιμο, ούτε χρονικά περιθώρια για την παραμικρή απώλεια με τυχόν... δοκιμές για τον πάγκο. Στο μεταγραφικό σκέλος ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν έχει σταματήσει τις διεργασίες και τις επαφές του. Ξέχωρα από την υπόθεση του Ντιγκάρ δεν έχουν σταματήσει οι προσπάθειες για τον Ροζίτσκι (σ.σ. κυρίως) καθώς και για τον Κάμπελ. Ο στόχος είναι εντός της εβδομάδας να κλείσει τουλάχιστον μία (εάν όχι δύο) μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα