Ο Μέσι μπορεί και με τα δύο πόδια! (vids)

Ο Μέσι μπορεί και με τα δύο πόδια! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μέσι μπορεί και με τα δύο πόδια! (vids)

bet365

Όσοι πίστευαν ότι τον Λιονέλ Μέσι πρέπει να τον φοβάσαι μόνο όταν φέρνει τη μπάλα στο αριστερό, κάνουν πλέον μεγάλο λάθος.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να βελτιώσει τόσο πολύ το δεξί του πόδι, που ίσως πλέον θεωρεί και ο ίδιος ότι έχει δύο... αριστερά.

Στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, έχει πετύχει εφτά γκολ με το δεξί, εφτά με το αριστερό κι ένα με το κεφάλι! Αισθάνεται πλέον σιγουριά και με το «αδύναμο» πόδι, έχει καλύτερο έλεγχο της μπάλας έχοντας δουλέψει πάρα πολύ και μπορεί να τη στείλει εκεί που θέλει όταν του δοθεί η ευκαιρία για γκολ.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει καταφέρει να σκοράρει οχτώ φορές. Έβαλε τρία απέναντι στη Σεβίλλη για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Τέλμο Θάρρα στα γκολ, πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, ενώ σκόραρε δις και το περασμένο Σάββατο στο 5-0 επί της Κόρδοβα.

Απ' όλα αυτά τα γκολ, τα πέντε τα πέτυχε με το δεξί πόδι!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο ματς της Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ, στη φετινή φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε χατ-τρικ βρίσκοντας και τις τρεις φορές δίχτυα με το «αδύναμο» πόδι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα