Πέρασε και από το Σουφλί ο Άρης

Πέρασε και από το Σουφλί ο Άρης

Gazzetta team
Πέρασε και από το Σουφλί ο Άρης

bet365

Ένα εύκολο απόγευμα είχε στον Έβρο ο Άρης όπου επιβλήθηκε άνετα με 3-0 την ομάδα του Σουφλίου. Οι Θεσσαλονικείς ήταν παραγωγικοί στο δεύτερο ημίχρονο μετά τα γκολ που πέτυχαν οι Καπνίδης (55’ και 74’) και Πόι στο 85ο λεπτό.

Καλά Χριστούγεννα θα κάνουν στον Άρη καθώς πέτυχε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κερδίζοντας την ομάδα του Σουφίου με 3-0. Σ’ ένα γήπεδο όπου δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καπνίδη όπου πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλαν τον ρυθμό τους και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα έκανε το έργο τους πιο εύκολο. Στο 5ο λεπτό ο Γκίνο σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφθασε στη μικρή περιοχή με τον Πόι να επιχειρεί το σουτ με τον Γκουτζελά ν’ απομακρύνει με τα πόδια.
Η δεύτερη καλή στιγμή για τους «κίτρινους» χάθηκε τρία λεπτά αργότερα, όταν Παπαδόπουλος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο Γκουτζελάς όμως πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση, έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα. Στο 32΄ ο Παπαδόπουλος έστρωσε στον Προβατίδη έξω από την περιοχή, όμως και πάλι ο Γκουτζελάς απομάκρυνε σωτήρια το πλασέ του.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 38ο λεπτό από στημένη μπάλα. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Εφραιμίδη, ο Καρατζιοβαλής απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ. Ενώ η δεύτερη στο 50΄ όταν ο Δραγανίδης από την μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ με τον Καρατζιοβαλή να διώχνει σε κόρνερ.
Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 55’ όταν ο Πόι βρήκε με σέντρα από τα αριστερά τον Καπνίδη στη μικρή περιοχή και αυτός με ωραία προβολή νίκησε από κοντά τον Γκουτζελά και άνοιξε το σκορ. Στο 74’ ο Καπνίδης πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο παιχνίδι, μετά από σέντρα του Σουνά από αριστερά, ο Γκουτζελάς έκανε λάθος έξοδο, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Καπνίδης, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 85ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία του Πόι με τον Καπνίδη, ο τελευταίος σούταρε πάνω στον Γκουτζελά, με τον Αργεντίνο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα που ήταν και το τελικό στο της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την φάση στο 70ο λεπτό για χέρι έπειτα από μαρκάρισμα του Φερνάντες στον Ερκάν διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.


Εβρος Σουφλίου: Γκουτζελάς, Αντωνιάδης (69’ Ερκάν), Τσαπάνης, Λίτσιος, Λαμπερνάκης, Μάλκα, Εφραιμίδης, Δραγανίδης, Εμρέ (61’ Παναγιώτου), Τοπούζης και Κουρέλας

Αρης: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (79’ Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης και Πόι.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα