Σαν Λορέντσο - Οκλαντ Σίτι 2-1 (vid)

Σαν Λορέντσο - Οκλαντ Σίτι 2-1 (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σαν Λορέντσο - Οκλαντ Σίτι 2-1 (vid)

bet365

Πολύ δύσκολα στην παράταση η πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής επικράτησε 2-1 της Οκλάντ Σίτι και έδωσε ραντεβού για τον παγκόσμιο τίτλο κόντρα στη Ρεάλ.

Οσοι θεωρούσαν ότι η Σαν Λορέντσο θα περνούσε ένα εύκολο βράδυ και ότι είχε ήδη τσεκαρισμένη την παρουσία της στον τελικού του Μουντιάλ Συλλόγων, διαψεύστηκαν. Η Οκλαντ Σίτι μπορεί να μην τρόμαζε εξαρχής, μα στον ημιτελικό έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Η πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης, ώστε να επικρατήσει τελικά με 2-1 των Νεοζηλανδών.

Η Κούρβα, όπως αποκαλούν οι δικοί της τη Σαν Λορέντσο, άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Μπαριέντος. Στο 67’ όμως ήρθε η ισοφάριση με πολύ δύσκολο πλασέ του Μπερλάνγκα από τα πλάγια και την κλειστή γωνία (σ.σ.: στο ξεκίνημα της φάσης μάλλον υπάρχει οφσάιντ). Από εκεί και μετά το ματς έγινε ροντέο. Στο 76’ ο Καουτερούτσο έκανε μαγική ενέργεια, αλλά η βολίδα του τράνταξε το δεξί δοκάρι και στην αντεπίθεση ο Τάντε έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει την ανατροπή.

Ο ημιτελικό οδηγήθηκε στην παράταση, όπου τον καθάρισε ο Μάτος (93’), για να στείλει τους Αργεντινούς στη διεκδίκηση της παγκόσμιας κούπας. Στον τελικό του Σαββάτου βέβαια τους περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης των 21 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Τελευταία Νέα