Απαντάει με έγγραφα η ΓΓΑ στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Απαντάει με έγγραφα η ΓΓΑ στην ΕΠΟ

bet365

Ο... πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΕΠΟ και ΓΓΑ συνεχίζεται με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να απαντά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισυνάπτοντας και δύο έγγραφα.

Ημέρα κόντρας ΓΓΑ-ΕΠΟ η σημερινή, καθώς αρχικά η Γενική Γραμματεία ενημέρωσε πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν θα πάρει επιχορήγηση, η Ομοσπονδία απάντησε και η Γραμματεία, απάντησε στην απάντηση, αναφέροντας τα εξής: «Από το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δίνονται στην δημοσιότητα τα κάτωθι έγγραφα:

1. Το σημερινό με αριθμό πρωτοκόλλου 310616/17-12-2014 έγγραφο της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων (υπηρεσία που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών ) κ. Ουρανίας Αργύρη, με το οποίο γνωστοποιείται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ότι η Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου προέβη στην ακύρωση του σχετικού ΧΕ και επιστρέφει στο ΥΠ.ΠΟ.Α τα σχετικά δικαιολογητικά, μετά το υπ’ αριθμό 22761/12-12-2014 έγγραφο της καθ’ ύλην αρμόδιας ΙΒ’ ΔΟΥ, στην οποία υπάγεται η ΕΠΟ, με το οποίο γνωρίζεται ότι «η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου οφείλει ρυθμισμένα χρέη ύψους 418.423,11 ευρώ πλέον των προσαυξήσεων αυτών και είναι φορολογικά μη ενήμερος».

2. Το από 12-12-2014 έγγραφο του Προϊσταμένου της ΔΟΥ ΙΒ’ Αθηνών κ. Μιχαήλ Κακουδάκη στο οποίο αναφέρεται ότι «Ο φορολογούμενος οφείλει ρυθμισμένα χρέη ύψους 418.423,11 πλέον προσ/σεων, έχει καταβάλει και τη δόση Νοεμβρίου 2015, φορολογικά μη ενήμερος».

 

Τελευταία Νέα