Χρησιμοποίησε όλο το ρόστερ ο Λουίς Ενρίκε!

Χρησιμοποίησε όλο το ρόστερ ο Λουίς Ενρίκε!

Κώστας Ζάλιαρης
Χρησιμοποίησε όλο το ρόστερ ο Λουίς Ενρίκε!

bet365

Η συμμετοχή του Ζόρντι Μάσιπ στο εντυπωσιακό 8-1 επί της Ουέσκα, το βράδυ της Τρίτης, σήμανε και τη χρησιμοποίηση όλων των παικτών του ρόστερ της Μπαρτσελόνα από τον Λουίς Ενρίκε!

Ο Μάσιπ, έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τη φανέλα της «μπλαουγκράνα», με τον Λουίς Ενρίκε να τον επιλέγει για τη ρεβάνς με την αδύναμη Ουέσκα που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας με συνολικό σκορ 12-1 μετά και το 4-0 του πρώτου αγώνα μπροστά στο κοινό της.

Ο κόουτς των Καταλανών, κατάφερε το βράδυ της Τρίτης να ολοκληρώσει με τη χρησιμοποίηση όλων των παικτών του ρόστερ, πλην φυσικά του Τόμας Βερμάελεν που από την ημέρα που μετακόμισε από την Άρσεναλ στη Βαρκελώνη δεν έχει αγωνιστεί και πλέον πάει για την επόμενη σεζόν.

Πριν από το παιχνίδι με την Ουέσκα, ο Μάσιπ είχε παίξει σε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι απέναντι στην Ουέλβα, ενώ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς κόντρα στη Λεόν, στο πλαίσιο του Gamper Trophy, όπως επίσης και στον τελικό του Κυπέλλου Καταλονίας με αντίπαλο την Εσπανιόλ.

Ο Λουίς Ενρίκε φρόντισε ώστε να μην αφήσει κανέναν τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα παραπονεμένο, αφού, πέρα από τον Μπράβο που έχει παίξει και στις 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Τερ Στέγκεν έπαιξε στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα ο Μάσιπ στο Copa del Rey.

«Προϊόν» της περίφημης «Masia», ο τρίτος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε 79 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου από το 2009 έως το 2014, μέχρι να πάρει τελικά το «βάπτισμα του πυρός» στην πρώτη ομάδα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα