O Φουστέρ ξέρει από... κρύo! (vids)

O Φουστέρ ξέρει από... κρύo! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
O Φουστέρ ξέρει από... κρύo! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός καλείται, κόντρα στη Ντνίπρο να... λιώσει ξανά τα χιόνα και ο Νταβίντ Φουστέρ έχει τον τρόπο να «ζεστάνει» κάθε προσδοκία.

Ένας από τους παίκτες που έχουν βγει μπροστά και έχουν βάλει πλάτες στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να επιστρέψει στην κορυφή και στην καλή αγωνιστική κατάσταση είναι ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο εκ των αρχηγών των πρωταθλητών Ελλάδας έχει κερδίσει ξανά τη θέση του στην 11άδα.

Το πρώτο του ολόκληρο 90λεπτο, για το πρωτάθλημα, ήταν στο ματς με τη Βέροια. Μετά έπαιξε με την μία ώρα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, ενώ έπαιξε και στα ματς Παναθηναϊκό (3'), Αστέρα Τρίπολης (23') και Πανθρακικό (34').

Κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΟΚ έπαιξε τα πρώτα κολλητά του 90λεπτα, σκοράροντας μάλιστα και στα δύο ματς.

Με τη Μάλμε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και ο Μίτσελ έχει βρει ένα «εργαλείο» που κάνει στο γήπεδο τη δουλειά του - και με το παραπάνω.

Στην Ουκρανία, σε περίπου δύο μήνες, οι πρωταθλητές Ελλάδας φυσικά και θα θέλουν από τον Ισπανό άσο να... θυμηθεί τι είχε κάνει με Ρούμπιν στη Μόσχα αλλά και Μέταλιστ στο Χάρκοβο.

Τότε, είχε σκοράρει και η ομάδα του επέστρεψε από τα... χιόνια νικητής. Το αξιοσημείωτο είναι ότι και τα δύο ματς είχαν λήξει 0-1.

Δείτε τα γκολ του:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα