Μάρκεβιτς: «Ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός»

Μάρκεβιτς: «Ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός»

Μάρκεβιτς: «Ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός»

bet365

Μόνο... χαρά δεν προκάλεσε στον Μίρον Μάρκεβιτς, τεχνικό της Ντνίπρο, το γεγονός πως η ομάδα του κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί η Ντνίπρο να απέφυγε ιταλικές ομάδες, αλλά ο Μάρκεβιτς δεν... τρελάθηκε με τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Έπαιξε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας Ατλέτικο και Γιουβέντους. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Είναι η 3η φορά που θα συναντήσω τον Ολυμπιακό, αλλα τώρα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Νέος τεχνικός και φυσικά δεν μπορώ να προβλέψω κάτι» τόνισε ο Μάρκεβιτς και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που δίνει τεράστια ώθηση».

Στις δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στο site της UEFA υπογράμμισε: «Έχω ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό με την Μέταλιστ. Ήταν όμως πολύ καιρό πίσω. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Άξιζε να προκριθεί στην συνέχεια όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Περιμένω έναν πολύ σκληρό και ποιοτικό αντίπαλο και ενώ για εμάς θα είναι το πρώτο επίσημο ματς του 2015. Ο αντίπαλος θα έχει περισσότερα ματς και προπονήσεις στα πόδια του. Στην διακοπή στόχος μας είναι να βελτιωθούμε σε κάποιες θέσεις με μεταγραφές. Επίσης θα δουλέψουμε σκληρά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα