Champions League: Οι «μεγάλοι» στην κληρωτίδα

Gazzetta team
Champions League: Οι «μεγάλοι» στην κληρωτίδα

bet365

Οι 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης μπαίνουν στην κληρωτίδα της UEFA στη Νιόν, όπου θα βγουν τα οκτώ ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκ άουτ του Champions League.

Τέσσερις γερμανικές (Μπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σάλκε, Ντόρτμουντ), τρεις ισπανικές (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης), τρεις αγγλικές (Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ), δύο γαλλικές (Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν), μία ιταλική (Γιουβέντους), μία πορτογαλική (Πόρτο), μία ελβετική (Βασιλεία) και μία ουκρανική ομάδα (Σαχτάρ), συνθέτουν το παζλ της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία το μεσημέρι (13.00) της Δευτέρας.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος κάθε μία από το γκρουπ των ισχυρών θα κληρωθεί με μία από το γκρουπ των αδυνάτων, με την «ισχυρή» να έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί, οπότε ήδη αποκλείονται πιθανοί συνδυασμοί.

Την κλήρωση θα πραγματοποιήσει ο Καρλ-Χάιντς Ρίντλε, ως πρεσβευτής του τελικού στο Βερολίνο. Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 17, 18, 24 και 25 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 10, 11, 17 και 18 Μαρτίου του 2015.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης
Μονακό
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Μπάγερν Μονάχου
Μπαρτσελόνα
Τσέλσι
Πόρτο

ΑΔΥΝΑΤΟΙ

Γιουβέντους
Βασιλεία
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν
Σάλκε
Σαχτάρ Ντόνετσκ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα