Ρεάλ Μαδρίτης: Οι 84 μέρες του τρελού σερί

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι 84 μέρες του τρελού σερί

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι 84 μέρες του τρελού σερί

bet365

Το gazzetta.gr ξεχωρίζει ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από το σερί των 19 νικηφόρων αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι «μερένχες» έκαναν το 19x19 με το 4-0 επί της Λουντογκόρετς στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συνεχίζει την... καταδίωξη του Λιονέλ Μέσι στη λίστα των σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και στα γκολ σε μια σεζόν, όπως επίσης και τον Μεδράν να σκοράρει στο ντεμπούτο του στον θεσμό, οι «μερένχες» έγιναν η πρώτη ισπανική ομάδα με 19 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το gazzetta.gr απομόνωσε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από την επίδοση της αρμάδας του Κάρλο Αντσελότι και τα παρουσιάζει:

-Οι 19 σερί νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθαν: 11 στο πρωτάθλημα, 6 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 2 στο Κύπελλο Ισπανίας

-Σε αυτά τα 19 παιχνίδια, οι παίκτες του Αντσελότι έχουν πετύχει 71 γκολ, σκοράροντας 3,73 φορές ανά ματς, ενώ έχουν δεχθεί μόλις εννέα γκολ, που σημαίνει ποσοστό 0,47 ανά αγώνα

-Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρώτος σκόρερ σε αυτές τις 19 αναμετρήσεις, έχοντας βρει το δρόμο για τα δίχτυα 26 φορές. Ακολουθεί ο Μπενζεμά με 11, ο Χάμες με οχτώ, ο Μπέιλ με εφτά και ο Τσιτσαρίτο με τέσσερα. Από δύο έχουν οι Ίσκο και Βαράν, ένα γκολ έχουν οι Μόντριτς, Πέπε, Μαρσέλο, Ράμος, Κροος, Χεσέ, Αρμπελόα και Μεδράν.

-Η διάρκεια του σερί που ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου, διαρκεί 84 μέρες και συνεχίζεται... Η Μπαρτσελόνα του Φρανκ Ράικαρντ είχε φτάσει στις 18 σε 99 μέρες, από τις 22 Οκτωβρίου του 2005 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του 2006.

-Στα 19 ματς, η εστία της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα έντεκα από αυτά. Στα τελευταία έξι, έχει μαζέψει μόλις μια φορά τη μπάλα από τα δίχτυα της, στο 2-1 επί της Μάλαγα (29/11).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα