Χαρέιντε: «Έχω το μυστικό πλάνο για τη νίκη με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Χαρέιντε: «Έχω το μυστικό πλάνο για τη νίκη με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Άνγκε Χαρέιντε σε δηλώσεις του στην Σουηδία τόνισε πως έχει έτοιμο το μυστικό του πλάνο για τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Μάλμε είδε όλο το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της Μάλμε είπε στον σουηδικό Τύπο για την αναμέτρηση με τον πειραϊκό σύλλογο πως «έχω το δικό μου μυστικό πλάνο για το παιχνίδι. Έχω ένα μικρό μυστικό το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιήσω στο ξεκίνημά του για να φτάσουμε στη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έκανα πολλές σκέψεις πάνω σε αυτό πριν πάρω την απόφασή μου. Θα δούμε πως θα πάει στις τελευταίες προπονήσεις και τον τρόπο που θα εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς το οποίο φρόντισε να δει όλο ο Άνγκε Χαρέιντε δεν αποπροσανατολίζει τον τεχνικό της Μάλμε. «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι κάπως πιεσμένος. Φαίνεται αυτό στο παιχνίδι του. Έχασε από τον ΠΑΟΚ και ξέρω πως σε αυτήν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον φτάσει ή να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία. Νιώθει διαρκώς το... πρέσινγκ και μπορεί να υπάρχει και μία ανασφάλεια στην ομάδα. Όλα αυτά όμως δεν θα μετρήσουν για την Τρίτη».

Σε άλλες του τοποθετήσεις ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είχε μια δύσκολη, προηγούμενη εβδομάδα. Διάστημα στο οποίο πήρε μόλις έναν βαθμό σε δύο ματς στην έδρα του, το γήπεδο Καραϊσκάκη. Εκεί, πάντως, είναι πάρα πολύ δυνατός. Εμείς έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά, ενώ αυτοί έχουν να χάσουν τα πάντα, κάτι το οποίο μας ταιριάζει τέλεια. Χθες έφεραν ισοπαλία 2-2 στο γήπεδό τους, ενώ έχασαν προ λίγων ημερών ένα ντέρμπι, επίσης στην έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός έχει τη συνήθεια να χάνει ένα ματς στην έδρα του, στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάθε χρόνο. Νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να συμβεί αυτό την Τρίτη». Η Μάλμε προπονήθηκε κανονικά και δίχως να έχει σοβαρά προβλήματα τελευταίας στιγμής. Η αποστολή που έρχεται στην Αθήνα είναι η εξής: Όλσεν, Αζίνοβιτς, Τίνερχλομ, Κόντσα, Χάλστι, Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Κονατέ, Κρόον, Μ. Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Ρακίπ, Θερν, Ρόζενμπεργκ, Θελίν, Τσιμπίτσκι και Μεχμέτι.

Ο Γιόχανσον έχει πρόβλημα τραυματισμού όμως ο Χαρέιντε επισήμανε πως θα τον έχει μαζί του στην ελληνική πρωτεύουσα. Τέλος δηλώσεις για το ματς έκανε και ο Θελίν. Όπως τόνισε θεωρεί υποχρέωση της Μάλμε να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Ανέφερε πως έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ότι θα καταβάλλει πολλή και μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο Καραϊσκάκη καθώς η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα