Με... σπασμένα φρένα η Ζάκυνθος!

Με... σπασμένα φρένα η Ζάκυνθος!

bet365

Η Ζάκυνθος συνέτριψε με 5-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του Βόρειου ομίλου. Νίκη 1-0 της Λάρισας κόντρα στον Αιγινιακό.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας 5-1

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ζάκυνθος, η οποία μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει αήττητη με 5 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ δέχτηκε το πρώτο της γκολ για φέτος στη νίκη της με 5-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Οι γηπεδούχοι στο κατάμεστο γήπεδο της Ζακύνθου για ακόμα μια αγωνιστική, έδειξαν τις διαθέσεις τους από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα στο 8' ο Λέκκας εκτέλεσε κόρνερ, βρήκε τον Οικονόμου και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους η Ζάκυνθος έκανε δύο τα τέρματά της με τον Βαρέλα που πέτυχε το πρώτο του από τα τρία προσωπικά του τέρματα μετά από μπαλιά του Ευθυμιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ από τα αποδυτήρια! Ο Βαρέλα και πάλι με σουτ έκανε το 3-0 για την Ζάκυνθο και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν και άλλα για την Αναγέννηση και έτσι στο 82' έγινε το 4-0 με τον Βαρέλα να πετυχαίνει χατ τρικ, ενώ στο 86' ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 5-0 από τον Παπαδημητρίου.

Το γκολ της τιμής για την Αναγέννηση Καρδίτσας, το οποίος είναι παράλληλα το πρώτο που δέχεται φέτος η Ζάκυνθος, πέτυχε στο 88' ο Μπουντούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας (80' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Λέκκας (63' Αποστόλου), Βαρέλα, Ευθυμιάδης (74' Πιτταράς), Παπαδημητρίου.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκα, Σάββας, Χατζηρίζος, Οικονόμου (55' Γκουγκούδης), Στάμος, Νίκιτς, Μπιτέλης (46' Παναγιωτόπουλος), Μίχος, Μπουντούρης, Τζέκος, Βουτσιάς (60' Μαυριάς).

Αιγινιακός-Λάρισα 0-1

Πέρασε από την έδρα του Αιγινιακού η Λάρισα και με 13 βαθμούς βρίκσεται στην τέταρτη θέση του Βόρειου ομίλου της Football League. Σε ένα παιχνίδι με πολλές κάρτες και δύο αποβολές, τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη, χάρη στο γκολ του Πινδώνη.

Συγκεκριμένα, στο 29' ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Πινδώνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Λάρισα. Στη συνέχεια και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, η ένταση ήταν το κύριο στοιχείο της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην είναι τόσο απειλητικοί.

Στο 85' ο Μουλόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα η Λάρισα να μείνει με 10 ποδοσφαιριστές, κάτι που έγινε και με τους γηπεδούχους στο 88', όταν ο Αραμπατζής είδε με την σειρά του δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Μπάρος, Ζούρκος, Πολύζος (80' Τέλλος), Φαμπίνιο, Καζάκης, Πόποβιτς (61' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σουάνης (37' Μπιλά), Μούτσα (89' Καρανίκας), Περίκο (68' Τζούνιορ), Στεφανίδης.

Απόλλων 1926-Φωκικός 0-0

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και με λίγες φάσεις, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς έμεινε στο 0-0 με τον Φωκικό, με τους «Πόντιους» να έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς.

Πρώτη καλή στιγμή στο 7', με τον Παπαδόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 18', ο Τσεκρέζι έσωσε τον Φωκικό όταν απέκρουσε το πλασέ του Παπαδόπουλου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Τσούτση, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους...

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ολίσε, Μπιτσάκος, Τσούτσης (64' Γκέσιος), Νατσιόπουλος (69' Καπετάνος), Ευσταθίου (78' Καράμπελας), Β. Παπαδόπουλος.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Π. Παπαδόπουλος, Σαΐν, Καρυπιάδης, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος (80' Δημητρίου), Χαριτίδης (58' Ευαγγελιδάκης), Ρεβυθόπουλος, Γκατσέσα.

Τύρναβος-Πιερικός 0-0

Λίγες φάσεις και φυσιολογικό το 0-0 ανάμεσα σε Τύρναβο και Πιερικό στο Αλκαζάρ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κάπως πιο απειλητικοί αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες οι καλές ευκαιρίες ανύπαρκτες, με αποτέλεσμα αυτό το 0-0 να αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της αναμέτρησης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος (46' Πεχλιβανόπουλος), Στεργιανός, Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (67' Σολφερίνο), Ποκόνγκ (32' Ζυγκερίδης), Τσούκαλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Μυστακίδης, Τσιάρας (90+2' Καρτσαμπάς), Γιαννούλης (72' Σπάσιτς), Μπουζούκης, Ελιομάρ, Αλεξίου (61' Μανίκας), Ντόσης.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας-Ερμιονίδα 1-1

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Φωστήας και Ερμιονίδα, με τους γηπεδούχους για δεύτερο σερί παιχνίδι να δείχνουν ένα αρκετά καλό πρόσωπο σε σχέση με όσα είδαμε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με τον Ράμα ο οποίος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού.

Στο 14' ο σκόρερ του Φωστήρα λίγο έλειψε να κάνει και το 2-0, αλλά το συρτό του σουτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι... Η πίεση των γηπεδούχων δεν έφερε κάποιο δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 1-0 υπέρ του Φωστήρα. Στην επανάληψη όμως, η Ερμιονίδα κατάφερε σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων να φτάσει στην ισοφάριση με τον Συμελίδη.

Ο Φωστήρας στο 79' είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Τεγούση, το σουτ του οποίου σταμάτησε και πάλι στο δεξί δοκάρι με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους...

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μπελέρης, Τεγούσης, Ράμα, Μουστόγιαννης (57' Σιώπης), Ματσούκας (88' Ποτουρίδης), Τσεμπέσι (61' Κακαράς).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Σαμαράς (68' Στάικος), Συμελίδης (78' Τζανής), Κολόκας, Ταπέ (23' Κιοσές), Βλαχόπουλος, Όμο, Ζβόγιτς, Παβίσεβιτς.

Αχαρναϊκός-Άλιμος 0-0

Αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά χωρίς γκολ, ήταν αυτό του Αχαρναϊκού με τον Άλιμο. Οι γηπεδούχοι, είχαν την υπεροχή και μόλις στο 2' είχαν δοκάρι με τον Ιορδανίδη.

Ο Αχαρναϊκός συνέχισε να πιέζει, αλλά το ισόπαλο 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μην χάνουν κάποια μεγάλη στιγμή, αλλά να έχουν την υπεροχή. Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσίδης, Ταμπάκης, Γέσιτς (70' Παπατόλιος), Νιάρος, Αθανασίου (46' Καλογερόπουλος), Ιωαννίδης, Μανουσάκης (83' Κοντογουλίδης), Ιορδανίδης, Καλαμιώτης

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Καλαϊτζίδης, Γαβριήλ, Σαγανάς (78' Δωροβίνης), Καραμέρης, Σταύρου (64' Μουρ - 89' Νικολάου), Βιγιαφάνε, Παντελής, Ιωάννου, Νικολόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα