Ο Δώνης για την κίνηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ

Gazzetta team
Ο Δώνης για την κίνηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ

bet365

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στην κίνηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για την κηδεία του πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα ο Δώνης σε δηλώσεις του για το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια υποστήριξε: «Δεν παίζει ρόλο την συγκεκριμένη στιγμή ποιος είναι σε καλή κατάσταση και ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Θεωρώ ότι ήταν ένα ισορροπημένο και μέτριο παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Ευτυχήσαμε να βάλουμε γκολ. Θεωρώ ότι από εκεί και πέρα το διαχειριστήκαμε καλά. Αλλά ακόμα και όταν προηγηθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε μέτριο με λίγες φάσεις και χαμηλό ρυθμό. Είναι φανερό ότι από την δική μας πλευρά αυτό το διάστημα από την υπερπροσπάθεια με τα πολλά παιχνίδια, είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι, δεν έχουμε καλή ένταση.

Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Παρότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις σε ένα ντέρμπι και να είμαστε αήττητοι στον πρώτο γύρο. Θέλω να τελειώσω με κάτι διαφορετικό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ για το τελευταίο διάστημα γιατί δεν είνια μόνο οι τελευταίες τρεις μέρες. Το τελευταίο διάστημα πολλές φορές ήμουν εκτός προπονήσεων με συνεχή ταξίδια και δεν ήμουν ο καλύτερος προπονητής γιατί το μυαλό μου ήταν αλλού. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόσμο για τη στήριξη. Άσχετα με τα αγωνιστικά, να πω για την κίνηση του προέδρου κ. Πετρίδη ότι θα την εκτιμώ και θα τη θυμάμαι σε όλη μου την ζωή».

 

Τελευταία Νέα